Xiaomi mozgásérzékelő szenzor - CN (YTC4016CN)

VAN
Raktárkészlet:
Xiaomi mozgásérzékelő szenzor - CN (YTC4016CN)
Xiaomi mozgásérzékelő szenzor - CN (YTC4016CN)
Xiaomi mozgásérzékelő szenzor - CN (YTC4016CN)
Xiaomi mozgásérzékelő szenzor - CN (YTC4016CN)

Mozgásérzékelő szenzor

Funkciók: mozgásérzékelés/ fényérzékelés/ Zigbee kapcsolat

Működéséhez Zigbee-kompatibilis központi vezérlőegység szükséges! (Aqara vagy második generációs Mijia)

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Fény- és mozgásérzékelés

Képes a szoba világosságát észlelni és ettől függően a hozzárendelt lámpákat fel- és lekapcsolni. Észlelt mozgásról a hozzárendelt telefonra értesítést küld.


Könnyű elhelyezés

Gyári ragasztócsíkkal könnyen rögzíthető a kívánt helyre vagy anélkül is elhelyezhető.


Összeköthető egyéb okoseszközökkel

Kapcsold össze Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlővel, hogy tetszés szerint különböző funkciókat automatizálhass számos okoseszközzel és Apple HomeKit-tel.


Minőségi termék

Piroelektromos infravörös szenzorral észleli emberek és állatok mozgását azok testhője segítségével. Fresnel lencséje poliolefin anyagból készült, így nagyobb pontossággal érzékel. Anti-UV borítása megakadályozza a fakulást. Minőségi égésgátló anyaggal van bevonva a nagyobb biztonság érdekében.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Mijia
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6970244522788
Cikkszám
YTC4016CN
Hasonló termékek