Xiaomi hosszabbító (3 hálózati kimenet + 3 USB)

VAN
Raktárkészlet:
Xiaomi hosszabbító (3 hálózati kimenet + 3 USB)
4 990 Ft

A Xiaomi túlterhelési elleni elosztója a legmagasabb fokú biztonságot nyújta eszközeink áramellátásának mindennapos biztosításához! A 3db szabványos 'D' konnektor csatlakozók mellett helyett kap 3 USB kimenet is, amellyel értelemszerűen 3 további eszközünkhöz biztosíthatunk áramforrást. A Xiaomi Mi Power Strip egy kompakt kialakítással és minimalista dizájnnal rendelkező elosztó, amely nem köt kompromisszumot a praktikum és az esztétikum között!

Részletek

A minimalista dizájnnal, 3 aljzattal és 3 USB (5V, 3.1A) porttal rendelkező Xiaomi Mi Strip Elosztó kiváló választás lehet eszközeinek mindennapos áramellátásához. Az 1,4m kábelhosszúságú tűzbiztos anyagból (égésgátló polikarbonát műanyag) készült hosszabító véd a túlfeszültség ellen és a megerősített hegesztési eljárásnak köszönhetően rendkívül strapabíró.

Modell

XMCXB04QM
Szín fehér
Dugalj kimenet 16A 230V ~ 50/60 Hz, max. 3680W
USB kimenet Teljes kimenet:5V DC max. 3,1A
Egy USB aljzat kimenete 5V DC max. 2.1A
Burkolat anyaga Égésgátló polikarbonát műanyag
Biztosíték T3.15 A 250 V
Használat Beltér, 0°C-35°C, max. 5000 m tengerszint feletti magasságig
Kábelhossz 1,4 m
Elosztó méretei 268 x 50 x 38 mm
Tömeg 443 g. (kábellel együtt)
A doboz tartalma Mi Power Strip, használati útmutató

 


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
3-4 munkanap
EAN
6934177701597
Cikkszám
XMCXB04QM