Xiaomi hőmérséklet és páratartalom szenzor (NUN4019TY)

-9%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Xiaomi hőmérséklet és páratartalom szenzor (NUN4019TY)
5 490 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2020.07.08   Vége: 2020.07.14
Akcióból hátralévő idő:

Hőmérséklet és páratartalom szenzor

Funkciók: hőmérséklet és páratartalom mérés/ LCD-kijelző/ Bluetooth kapcsolat

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Hőmérséklet és páratartalom folyamatos ellenőrzése

Könnyedén ellenőrizheted és irányíthatod a szoba levegőjének jellemzőit, melybe az eszközt telepíted. Rendellenesség esetén okostelefonod app-jén keresztül szöveges figyelmeztetést kapsz, akkor is ha nem tartózkodsz otthon.


Összeköthető egyéb okoseszközökkel

Kapcsold össze Aqara légkondicionáló vezérlővel, okoskonnektorral illetve Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlővel, hogy automatizálhasd a hőmérséklet és páratartalom szabályozását egyéb okoseszközeid segítségével. Csatlakoztatható számos okoseszközhöz és Apple HomeKit-hez.


Fejlett technológia, megbízható szenzor

A Xiaomi hőmérséklet és páratartalom szenzorba a Sensirion cég iparágon belül elismert érzékelőit építették bele. Ezek rendkívüli pontossággal működnek és gyártásuk során szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Mágnesesen rögzíthető.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Mijia
EAN
6934177702709
Cikkszám
NUN4019TY