Xiaomi Mijia Honeywell gázérzékelő szenzor - CN (YTC4019RT)

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Xiaomi Mijia Honeywell gázérzékelő szenzor - CN (YTC4019RT)
12 790 Ft
11 490 Ft
Kezdete: 2020.09.17   Vége: 2020.09.29
Akcióból hátralévő idő:

Gázérzékelő szenzor

Funkciók: földgáz érzékelés/ hang- és fényjelzés/ távoli riasztás/ önellenőrzés rendszeres emlékeztetővel/ Zigbee kapcsolat

A terméket EU hálózati átalakítóval együtt küldjük.

Okosfunkciók működéséhez Zigbee-kompatibilis központi vezérlőegység szükséges! (Aqara vagy második generációs Mijia)

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Gázérzékelés

Ha a megfigyelt tér földgáz koncentrációja a határérték fölé lép, a Xiaomi Mijia Honeywell gázérzékelő hang- és fényjelzést ad, így téve biztonságosabbá az otthonod.


Okosotthon csatlakozás

Bár a termék használható önmagában is gázérzékelőként beépített hang- és fényjelzőjével, egyéb funkcióihoz hozzáférhetünk Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlőegységen keresztül. Csatlakoztatható számos okoseszközhöz és Apple HomeKit-hez.


Megbízható minőség

Külseje égésgátló anyaggal van ellátva. Hálózati adapterrel működik. CCC minősítéssel rendelkezik.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Mijia
Szállítási idő
1 munkanap
EAN
6953046000067
Cikkszám
YTC4019RT