Xiaomi Mijia Honeywell füstérzékelő szenzor - CN (YTC4020RT)

Nincs raktáron
Xiaomi Mijia Honeywell füstérzékelő szenzor - CN (YTC4020RT)
10 690 Ft

Füstérzékelő szenzor

Funkciók: füstérzékelés/ erősödő hangjelzés/ távoli riasztás/ önellenőrzés rendszeres emlékeztetővel/ Zigbee kapcsolat

Okosfunkciók működéséhez Zigbee-kompatibilis központi vezérlőegység szükséges! (Aqara vagy második generációs Mijia)

okoscucc getsmart megbízható webshop

Részletek

Füstérzékelés

A Xiaomi Mijia Honeywell füstérzékelő képes a legkisebb füst keletkezését is észlelni és jelezni, így téve biztonságosabbá az otthonod. Érzékenysége állítható pl. konyhai használatra. CCCF (China Certification Center for Fire Products) által bevizsgált.


Okosotthon csatlakozás

Bár a termék használható önmagában is füstérzékelőként beépített hangszórójával, egyéb funkcióihoz hozzáférhetünk Aqara vagy második generációs Mijia központi vezérlőegységen keresztül. Csatlakoztatható számos okoseszközhöz és Apple HomeKit-hez.


Megbízható minőség

Külseje égésgátló anyaggal van ellátva. Energiaigénye  alacsony és legalább 5 éven át garantáltan megfelelően működik.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi Mijia
EAN
6953046000074
Cikkszám
YTC4020RT