Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L

ÚJ
Nincs raktáron
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L

Xiaomi Mi Smart Air Fryer légsütőt rendkívül letisztult design és kiváló minőség jellemzi. Az okosidőzítésnek köszönhetően, mire hazaér, már kész étel fogadhatja! 

A 360 fokos légkeringetésnek köszönhetően alacsony zsírtartalmú, finom és egészséges ételeket készíthet! 

A légsütés mellett Joghurtkészítő, gyümölcsszárító és elektromos sütő is egyben. A dupla, tapadásmentes bevonatnak köszönhetően tisztítása gyerekjáték! 

Részletek

Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Cikkszám
BHR4849EU