Xiaomi Mi Router 4A

VAN
Raktárkészlet:
Xiaomi Mi Router 4A
11 990 Ft
Vezeték nélküli hálózatoton gondolkozol otthonodba? A Xiaomi Router 4A megfelel a legmagasabb felhasználói elvárásoknak. Stabil vezeték nélküli hálózatot biztosít, így az nehezebb feladatokkal is megbirkózik.
Részletek

A Xiaomi Mi Router 4A egy nagyon jól használható otthoni hálózati útválasztó, amelyet letisztult kialakításának köszönhetően eldugni sem érdemes.

A Dual-Band technológia összesen 1167 Mbps (2.4GHz band- 300Mbps, 5GHz band - 867 Mbps) vezeték nélküli sebesség elérésre képes. A 2.4GH-es band rendkívül nagy területeket képes lefedni, a vastag falak sem okoznak neki problémát; az 5GHz-es pedig a 802.11ac-technológia révén nagy sebességet biztosít, kevesebb interferenciával, a HD-videók és multiplayer játékok lejátszása meg se kottyan neki.

A Smart Connect rendszer segítségével a két band ugyanazon WiFi -hálózathoz társított eszközökhöz automatikusan csatlakozik, így nem merülhet fel zavar, hogy melyik eszköz melyik bandhez kapcsolódjon, az erősebb jelet biztosítót fogja választani. A 4, külső, minden irányba forgatható antenna nagyszerűen sugározza a jelet összetettebb környezetben is. Okos otthonának kialakítását kezdje a megfelelő hálózati infrastruktúra kiépítésével, válassza a Xiaomi Mi Router 4A-t!

Specifikációk

Processzor MT7621A MIPS Dual Core 880MHz
Memória 128 MB DDR3
Antennák száma 4 db
Antenna nyereség 5dBi, 6dBi
Mérete 20.10 x 17.40 x 12.20 cm
Tömege 240 g
Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
3-4 munkanap
EAN
6941059623267
Cikkszám
R4A