Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker 16W (fekete)

ÚJ
Nincs raktáron
Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker 16W (fekete)

A 16W-os Xiaomi Mi hordozható hangszóróval élvezet a zenehallgatás! A két választható üzemmódnak köszönhetően (normál és mély) bármilyen zene hallgatása tökéletes élményt nyújt.

A vezetéknélküli összekapcsolási technológiának köszönhetően akár két készüléket is összekapcsolhat, hogy még jobb hangélményt hozzon létre! 

A Bluetooth 5.0 -val nincs megszakítás, csak zökkenőmentesen áramló zene! 

Részletek

Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Cikkszám
QBH4195GL