Xiaomi 70mai Maimo Watch - fekete

ÚJ
Nincs raktáron
Xiaomi 70mai Maimo Watch - fekete

A mindössze 24g-os Maimo okosórát szinte észre sem fogja venni a karján! Az 1.69"-es érintőképernyős kijelző egy alumínium vázban helyezkedik el.  

A Maimo okosóra a 13 sportfunkció mellett a véroxigénszint mérésére is alkalmas a nap 24 órájában! 

Az óra 50 méter mélységig vízálló! Az akkumulátor akár 10 napig is bírja egy töltéssel, sok alkalmazás használata esetén is! 

Részletek

Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Cikkszám
XM70MAIMMWBKSTR2