Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus+ A500S

ÚJ
Nincs raktáron
Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus+ A500S

A Xiaomi menetrögzítő kameráját kiváló képminőség jellemzi!

A 24 órás parkolási felügyelet funkció bekapcsolásával parkolás közben is nyugodt lehet, ugyanis a készülék bármilyen ütődés, rezgés észlelésekor rögzíteni kezd! A beépített GPS-nek köszönhetően bármikor visszanézheti a 70mai alkalmazáson keresztül, hogy merre járt.

RC06 kamera csatlakoztatásával kettős felvétel készítésére alkalmas, így az előtted és a mögötted történő eseményeket is rögzíti. (Az RC06 kamera külön kapható)

Részletek

Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Cikkszám
XM70MAIPPA500S