Fali töltő INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (fekete)
Fali töltő INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (fekete)
30 890 Ft

Fali töltő INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (fekete)

Wall charger INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 10 db
30 890 Ft
Külső Raktár
10 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US hálózati töltő (fekete)

Töltsd fel eszközeidet gyorsan és kényelmesen! A hálózati töltővel a készülékek rövid idő alatt teljesen feltölthetőek, hiszen 140W teljesítménnyel rendelkezik. Ráadásul mindenféle eszközzel használható. Az útikütyükhoz is tartoznak VDE dugós adapterek, így a töltő használata még kényelmesebb.

INVZI/GH14013/7

Gyors töltés

Az INVZI otthoni töltő 2 USB-C csatlakozóval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik akár 65 wattos, illetve egy USB porttal, amely akár 140 wattos töltést tesz lehetővé! Ez azt jelenti, hogy egyszerre több eszközt is tölthetsz, időt spórolva. Az INVZI-vel az eszközeid pillanatok alatt újra használatra készek lesznek!

INVZI/GH14013/5

Nagy kompatibilitás

A hálózati töltő széles körű kompatibilitást kínál. Számos eszközt tölthet fel, beleértve a noteszgépeket, telefonokat, tableteket, fejhallgatókat és még sok mást. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod afelől, hogy az eszközöd kompatibilis-e a töltővel. Ideális azoknak, akik számos különböző elektronikai eszközzel rendelkeznek, és gyorsan, kényelmesen szeretnék azokat feltölteni.

INVZI/GH14013/6

Használati kényelem

Az INVZI hálózati töltő rendkívül kompakt, de maximális töltési teljesítményt nyújt, így ideális az utazáshoz vagy mindennapos használathoz az irodában vagy otthon. Különleges tervezése miatt a töltő kisebb és erősebb lehet, mint egy hagyományos töltő, ezért kevesebb helyet foglal és könnyebb hordozni.

INVZI/GH14013/2

Biztonság

Az INVZI eszköz számos olyan funkciót kínál, amelyek védelmet nyújtanak az eszközöknek a károsodástól, valamint a felhasználóknak a veszélyes helyzetektől. Az egyik fő tulajdonság a túlfeszültség, túláram, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem. Ennek eredményeként, még ha ilyen problémák is előfordulnak, a töltő gyorsan és hatékonyan képes reagálni, hogy megelőzze az eszköz károsodását vagy az emberre veszélyes helyzeteket.

INVZI/GH14013/4

További tartozékok

Tartoznak a töltőhöz további EU/UK/AU/US adapterek is, amelyek lehetővé teszik a különböző földrajzi régiókban történő töltést, ami különösen hasznos az utazók számára. Ezekkel a kiegészítőkkel a töltő még sokoldalúbb és funkcionalisabb lesz, lehetővé téve különböző eszközök töltését és a különböző körülmények között történő használatot.

INVZI/GH14013/1
Gyártó INVZI
Modell GH14013
Szín Fekete
Teljesítmény 140 W
Utazó adapterek EU/UK/AU/US
Csatlakozó 3 x USB-C

Adatok
Szín:
fekete
EAN:
744252199883
Gyártói cikkszám:
GH14013
Gyártó:
INVZI
Cikkszám:
I-31731
Tömeg:
330 g/db