Viomi V2 Max robot vacuum cleaner
Viomi V2 Max robot vacuum cleaner
96 790 Ft

Viomi V2 Max robot vacuum cleaner

Viomi V2 Max robotporszívó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 4 db.
96 790 Ft
Részletek

Viomi V2 Max takarítórobot

Egyszerűbbé teszi az életedet. A Viomi V2 Max takarítórobot letakarítja a padlót otthonodban, miközben te gondoskodhatsz valami kellemesről. A készülék lehetővé teszi nemcsak a porszívózást, hanem a felmosást is. Kiemelkedik 2400Pa szívóteljesítményével, így tökéletesen megbirkózik a szennyeződésekkel, és egyetlen töltéssel akár 180 percig is működik. A LIDAR navigációs rendszer segítségével a robot remekül megtalálja magát a szobákban, pontos térképeket készít és optimalizálja a takarítási útvonalakat. Egy erre dedikált alkalmazás teszi használatát egyszerűvé.

Ő takarít helyetted

A speciális kétfunkciós por- és víztartálynak köszönhetően a robot egyszerre tud porszívózni és padozni. Kitűnő mindenféle felületre - laminált padlótól kezdve a csempéken át a szőnyegekig. A 2400Pa szívóteljesítménynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Ezen kívül egy 550 ml-es víztartály is rendelkezésre áll. Használd, ha azt szeretnéd, hogy a robot alaposan felmosson. A V2 Max intelligens tervezésének köszönhetően ragyogóan kezeli a foltokat anélkül, hogy csíkokat hagyna.

LIDAR navigációs rendszer

A Viomi V2 Max robot tökéletesen megtalálja otthonát. Egy fejlett LIDAR rendszerrel van felszerelve, amely segítségével pontosan bejárja a szobákat, hogy térképet készítsen a padlóról, amelyet az alkalmazásban megtalálhatsz. Emellett optimalizálja a takarítási útvonalakat, ezáltal nemcsak alaposan megtisztítja a sarkokat, de energiát is megtakarít és csökkenti a porszívózás vagy a padlómosás idejét - nem tér vissza többször ugyanarra a helyre. Emellett hatékonyan érzékeli és elkerüli az akadályokat.

Javított design

Mi teszi még lehetővé a Viomi V2 Max számára, hogy szabadon, de biztonságosan mozogjon? A robot mindössze 9,45 cm magas, így belefér a bútorok alá, például szekrény vagy kanapé alá. Emellett könnyedén átlépi a legfeljebb 20 mm-es akadályokat - nem fél az ajtófélfáktól vagy a szőnyegektől. Ráadásul fejlett szenzorokkal is felszerelték, hogy elkerülje a lépcsőről leesést. Így gond nélkül használhatod a felső emeleteken.

Hosszú akkumulátor élettartam

A V2 Max tartós 3200mAh akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően egyetlen töltéssel akár 170 percig is működik (Quiet módban). Ez azt jelenti, hogy tökéletesen működni fog kis és nagyobb lakásokban egyaránt. Ráadásul a készülék érzékeli, hogy az akkumulátor lemerülésre kerül, és automatikusan visszatér az állomásra, feltölti az energiát, majd onnan folytatja, ahol abbahagyta. A robot feltöltése kb. 4 órát vesz igénybe.

Távirányítás

Telepítsd a ingyenes Mi Home alkalmazást és élvezd a sok remek funkciót. Például távirányíthatod a robotot okostelefonoddal és virtuális tilos övezeteket hozhatsz létre. Ez tökéletes, ha nem szeretnéd, hogy a készülék hozzáférést kapjon bizonyos szobához vagy annak részéhez. Az alkalmazás lehetőséget nyújt részletes takarítási ütemtervek tervezésére is. Hangvezérléssel is irányíthatod a robotot. A V2 Max kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekkel.

A csomag tartalma

 • Viomi V2 Max takarítórobot
 • Főkefe védőburkolat
 • Főkefe
 • Oldalsó kefe x2
 • Takarítókefe
 • 2 az 1-ben por és víz tartály
 • 550ml-es víztartály
 • Töltődokkállomás
 • Tápegység adapter
 • Felmosó tartó
 • Vizes felmosó
 • Párolgó felmosó
MárkaViomi
ModellV2 Max
Navigációs rendszerLDS LIDAR
Szívóteljesítmény (max.)2400Pa
Akkumulátor kapacitás3200mAh
Működési idő (Quiet módban)A legfeljebb 170 percig
Töltési időKb. 4 óra
Ajánlott takarítófelület (Quiet módban)Legfeljebb 181 m²
Zajszint (Balanced módban)Legfeljebb 69 dB
Por tartály kapacitás300 ml
Viz tartály kapacitás (2 az 1-ben tartály)200 ml
Kiegészítő víz tartály kapacitás550 ml
Lejáró képességLegfeljebb 2 cm
Névleges teljesítmény33 W
Szállított feszültség14,5 V
AlkalmazásMi Home
Hangasszisztens kompatibilitásGoogle Assistant, Amazon Alexa
Méretek350x350x94,5 mm
Súly3,6 kg

Adatok
EAN:
6923185623427
Gyártói cikkszám:
V-RVCLM24B
Gyártó:
Viomi
Cikkszám:
I-24528
Tömeg:
7,3 kg/db.