USB Spring Cable to USB-C Mcdodo Omega CA-6420 1.8m (Fekete)
USB Spring Cable to USB-C Mcdodo Omega CA-6420 1.8m (Fekete)
4 190 Ft

USB Spring Cable to USB-C Mcdodo Omega CA-6420 1.8m (Fekete)

USB Spring Cable to USB-C Mcdodo Omega CA-6420 1.8m (Black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 45 db.
4 190 Ft
Részletek
:

Mcdodo Omega CA-6420 1.8m USB to USB-C rugalmas kábel (fekete)

Gondoskodjon a kényelemről, amikor tölti telefonját! A Mcdodo Omega rugalmas kábel biztosan megkönnyíti mindennapos használatát. Támogatja a QC 4.0 gyorstöltést, és lehetővé teszi az adatok 480 Mbps sebességgel történő átvitelét is. Rugalmas kialakításának köszönhetően nem csavarodik össze, és nem foglal sok helyet. Emellett funkcionális LED világítással van ellátva.

Gyorstöltési technológia

Az okostelefonja pillanatok alatt feltölthető és értékes időt takaríthat meg! A Mcdodo kábel a magas technológiájú chip használatának köszönhetően akár 50% -kal rövidebb idő alatt töltődik fel, mint más kábelek. Ráadásul támogatja a Gyors Töltés 4.0 gyorstöltést és akár 2A áramot is biztosít. Szabadon lehet USB-C-s telefonokat tölteni vele, ideértve a Samsung Galaxy S20-at, az LG G8-at vagy a Huawei P40-et is.

Megfelelő tárolás

Nincs többé szükség szöszmötölésre a töltőkábel kibontásakor! Az Omega kábel rugalmas kialakításának köszönhetően nem gubancolódik össze. A rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a kábelt akár 1,8 méterig kinyújtsa. Ráadásul nem foglal sok helyet az íróasztalán vagy az asztalán - akár a zsebébe is rakhatja problémamentesen.

Praktikus részletek

A töltőkábelt könnyedén megtalálhatja még sötétben is. A kábelt praktikus LED világítással látták el, amely lágy zöld fényt bocsát ki. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja a kábelt a táskájában, hátizsákjában vagy egy sötét szobában.

Biztonságos töltés

Nem kell aggódnia telefonja túltöltődése miatt. A kábel intelligens töltési technológiát használ, amely a csatlakoztatott eszközhöz igazítja a töltési teljesítményt. Emellett a 7 védelmi szint hatékonyan védi a telefont a károsodástól. Ráadásul a kábel és a csatlakozó között speciálisan tervezett kapcsolat megakadályozza a meghibásodást.

Modell Omega
Szín Fekete
Anyag Nylon + alumínium ötvözet
Kimeneti áram 2A
Adatátvitel 480 Mbps
Tömeg 40 g
Hossz 1,8 m-ig kinyúlható
Interface Típus C

Adatok
Hosszúság:
1.8m
Töltési teljesítmény (W):
10
Gyors töltési szabvány:
Nincs
Szín:
fekete
EAN:
6921002664202
Gyártói cikkszám:
CA-6420
Gyártó:
Mcdodo
Cikkszám:
I-26485
Tömeg:
101 g/db.