USB-C to USB-C Mcdodo 60W kábel, 2m (Fekete)
USB-C to USB-C Mcdodo 60W kábel, 2m (Fekete)
3 690 Ft

USB-C to USB-C Mcdodo 60W kábel, 2m (Fekete)

USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 86 db.
3 690 Ft
Részletek

Mcdodo Button 60W USB-C to USB-C kábel, 2m

Ez a praktikus kábel a Mcdodo-tól kifejezetten a játékosok számára készült. A 90°-os hajlított csatlakozók kényelmes játékot tesznek lehetővé töltés közben, és a 60W-os magas teljesítmény lehetővé teszi az eszközeid rendkívül rövid idő alatt való újratöltését. A termék továbbá adatátviteli sebességet is biztosít 40MB/s sebességgel. Ugyanakkor a kábel rendkívül tartós is. Ezen kívül beépített LED háttérvilágítással rendelkezik.

Ideális játékosoknak

Gyakran használod az eszközeidet töltés közben? Biztos akarod lenni benne, hogy a telefonod nem merül le a játék fontos pillanatában? A Mcdodo Button döngett kábel neked való! A csatlakozói 90°-os szögben vannak hajlítva, így nem nyúlnak ki vagy akadályozzák a telefon vagy tablet használatát. Így kivételes kényelemben lehet részed!

60W-os teljesítmény

A Mcdodo Button kábel gyors töltést támogat akár 60W teljesítménnyel. Például lehetővé teszi egy 13" MacBook Pro vagy Samsung Galaxy S20 töltését körülbelül 2 óra alatt, egy Nintendo Switch konzol töltését körülbelül 2,5 óra alatt, és egy 11" iPad Pro töltését körülbelül 2,4 óra alatt. A termék széles kompatibilitással is kiemelkedik. Zökkenőmentesen tölthetsz MacBookekat, Dell vagy Lenovo laptopokat, Xiaomi és Samsung okostelefonokat, iPadeket, Nintendo Switch-et és még sok más eszközt.

Gyors fájlátvitel

Gyakran átvitel fájlokat eszközök között? A Mcdodo Button kábel erre is nagyon praktikus! A termék standard USB 2.0 interfésszel rendelkezik, ami lehetővé teszi az adatátvitelt akár 40MB/s sebességgel. Ez azt jelenti, hogy kb. 30 másodperc alatt tudsz átvinni 1GB fájlokat! Nincs több hosszú várakozás, amíg a szükséges fényképek vagy videók a célhelyükre kerülnek.

Fejlett kialakítás

A kábel strapabíró teljesítményéért a minőségi vezetékek felelnek, és a tartós csatlakozók még hosszantartó használat után sem lazulnak meg. Emellett fontos megemlíteni a nejlon fonatot is. Növeli a termék tartósságát, és védi azt a kopástól, töréstől és más típusú sérülésektől. Ráadásul mindkét csatlakozón kis LED-ek vannak, amelyek megkönnyítik a kábel helyzetének meghatározását és információt szolgáltatnak a töltési állapotról. A termék továbbá 2 világítási módot kínál - nappal és éjszaka.

Márka Mcdodo
Modell CA-8081
Szín Fekete
Típus USB-C to USB-C
Jelenlegi 3A max.
Teljesítmény 60W max.
Adatátviteli sebesség A legfeljebb 40MB/s
Hosszúság 2m

Adatok
Hosszúság:
2m
Töltési teljesítmény (W):
60
Gyors töltési szabvány:
Nincs
Szín:
fekete
EAN:
6921002680813
Gyártói cikkszám:
CA-8081
Gyártó:
Mcdodo
Cikkszám:
I-26488
Tömeg:
110 g/db.