USB-C dokkoló állomás / Hub MacBook Pro 16 "-hoz INVZI MagHub 12in2 SSD -tálcával (szürke)
USB-C dokkoló állomás / Hub MacBook Pro 16 "-hoz INVZI MagHub 12in2 SSD -tálcával (szürke)
74 290 Ft

USB-C dokkoló állomás / Hub MacBook Pro 16 "-hoz INVZI MagHub 12in2 SSD -tálcával (szürke)

USB-C docking station / Hub for MacBook Pro 16" INVZI MagHub 12in2 with SSD tray (gray)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 21 db
74 290 Ft
Külső Raktár
21 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Dokkoló állomás / USB-C hub MacBook Pro 16" INVZI MagHub 12w2-val, SSD zsebbel (szürke)

Hiányzik a bemenet a MacBook Pro 16"-ról? Segítséget nyújt az INVZI 12 az 1-ben Hub! Ez az eszköz akár 12 bemeneti porttal van felszerelve, ami tökéletes bármilyen helyzetre. Ráadásul van egy kiegészítő SSD tokja is, ami akár 4T-vel is bővítheti a MacBook memóriáját! Modern és jól átgondolt designjával tökéletesen passzol majd a hardveréhez és a belsőéhez is.

INVZI/MH01-13/7

Sokféle lehetőség

A INVZI USB-C Hub sokoldalú dokkoló állomás, amely akár 12 különböző módot kínál az eszközei csatlakoztatására. Három USB-C porttal és két USB porttal könnyedén csatlakoztathat több eszközt egyszerre. Emellett az állomás rendelkezik egy kihúzható SSD foglalattal, egy SD/Micro SD kártyahellyel a gyors adatátvitelhez, valamint egy Display Port és 2 x HDMI-vel. Ráadásul Gigabit Ethernettel könnyedén csatlakoztathatja eszközeit a hálózathoz. Ez ideális azok számára, akiknek több lehetőségre van szükségük különböző eszközök csatlakoztatásához MacBookejukhoz.

INVZI/MH01-13/4

Kihúzható SSD tok

A INVZI Hub egyik legkiemelkedőbb funkciója a kihúzható SSD tok. Támogatja a M.2 SATA és NVME SSD meghajtókat, amelyekkel könnyedén bővítheti laptopja tárhelyét. Ráadásul lehetővé teszi, hogy akár 4TB extra tárhelyet adjon hozzá McBookjához, így könnyedén növelheti számítógépe kapacitását. Ez az ideális megoldás azok számára, akik sok helyre van szükségük fájljaik és dokumentumaik számára, miközben még mindig értékelik az eszközök könnyű csatlakoztatásának kényelmét és egyszerűségét.

INVZI/MH01-13/5

Modern és átgondolt design

A modern és átgondolt design az INVZI dokkoló állomás egyik fő előnye. Az alumíniumból készült burkolat nemcsak tartósságot, hanem elegáns és modern megjelenést is biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a MacBookhoz. Ráadásul biztonságosan rögzítheti az INVZI USB-C Hubot az eszközéhez, mivel beépített mágnessel van felszerelve.

INVZI/MH01-13/9
Gyártó INVZI
Modell MH01-13
Kompatibilitás MacBook Pro 16"
Anyag alumínium
Portok Kihúzható SSD tok, 3 x USB-C, 2 x USB, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet, 2 x HDMI, Display Port
Támogatott meghajtók M.2 SATA és NVME SSD
Tárhely A legfeljebb 4TB

Adatok
EAN:
754418838457
Gyártói cikkszám:
MH01-16
Gyártó:
INVZI
Cikkszám:
I-31745
Tömeg:
710 g/db