UGREEN AV154 USB-C audio adapter 3,5 mm-es mini jack csatlakozóhoz
UGREEN AV154 USB-C audio adapter 3,5 mm-es mini jack csatlakozóhoz
3 090 Ft

UGREEN AV154 USB-C audio adapter 3,5 mm-es mini jack csatlakozóhoz

UGREEN AV154 USB-C audio adapter 3,5 mm-es mini jack csatlakozóhoz ( szürke)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 185 db.
3 090 Ft
Részletek

USB-C audio adapter 3,5 mm-es mini jack csatlakozóhoz

A praktikus USB-C-mini jack 3,5 mm-es adapter zökkenőmentes zene átvitelt biztosít olyan eszközökhöz, mint a fejhallgató és a mikrofon. Kristálytiszta hangzást biztosít a legmagasabb Hi-Fi sztereó szinten. Kompatibilis azokkal az USB-C csatlakozóval rendelkező telefonokkal, amelyek nem rendelkeznek Mini Jack csatlakozóval (nem működik Samsung, Sony, HTC, Google, Ulefone készülékekkel). A gondos megmunkálás kiváló minőségű anyagokkal párosulva garantálja a rendkívüli tartósságot sok éven át.

Lenyűgöző hangminőség

Az AV154 garantálja a felejthetetlen zenei élményt és a megfelelően hangsúlyos hangokat. A zajszűrő technológia használatával természetes hangjelet élvezhet, minden torzítástól mentesen. Fedezze fel újra kedvenc dalait, és felejtse el a bosszantó zajokat és a felesleges zajokat. Sőt, a stabil átvitel lehetővé teszi, hogy elbúcsúzzon a vett jel problémáitól.

Sok lehetőség

A Ugreen márkájú adapter tökéletes megoldás, ha a mindennap használt eszközök nem támogatják a mini jack portot. A csatlakozások lenyűgöző sorával a legtöbb berendezéshez csatlakoztathatja mobiltartozékát 3,5 mm-es csatlakozóval. Feltétlenül próbálja meg fejhallgatóhoz és hangszóróhoz csatlakoztatni, vagy használja az adaptert az autóban, és hallgasson pihentető dallamokat hazafelé egy fárasztó munkanap után.

Hasznos minden helyzetben

A többfunkciós eszköz számos alkalmazáshoz nagyszerű lesz. Ossza meg zenei ízlését szeretteivel egy családi partin, ha a hangszórót az AV154-hez csatlakoztatja. Szívesen elkíséri Önt az órákon és az online tanfolyamokon is. Próbálja ki intenzív játékmenetek közben is, hogy elkerülje a közeledő ellenségeket, akiknek lépteit tisztán hallja a csatlakoztatott fejhallgatón keresztül.

Átgondolt tervezés

Az AV154 modellt rendkívül magas ellenállás jellemzi a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben, ami hosszú ideig pozitívan hat a funkcionalitásra. Az erős alumíniumötvözet használata jelentősen védi a terméket minden oldalról. Míg az érdekes forma lehetővé teszi, hogy bármilyen okostelefonba tökéletesen illeszkedjen, anélkül, hogy a fejhallgató kábelét meghajlítaná.

Márka Ugreen
Modell AV154
Csatlakozók USB-C, mini jack 3,5 mm
Anyag Alumínium
Kompatibilitási telefonok USB-C csatlakozóval, amelyek nem rendelkeznek Mini Jack csatlakozóval (nem működik Samsung, Sony, HTC, Google, Ulefone)

Adatok
Szín:
szürke
EAN:
6957303883844
Gyártói cikkszám:
80384
Gyártó:
UGREEN
Cikkszám:
I-22198
Tömeg:
24 g/db.
Min. rendelhető mennyiség:
5 db.