Vezeték nélküli mikrofon TIKTAALIK MIC + (fekete)
Vezeték nélküli mikrofon TIKTAALIK MIC + (fekete)
21 990 Ft

Vezeték nélküli mikrofon TIKTAALIK MIC + (fekete)

Wireless microphone TIKTAALIK MIC+ (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 10 db
21 990 Ft
Külső Raktár
10 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

TIKTAALIK MIC+ Vezeték nélküli mikrofon (fekete)

A Mic+ egy vezeték nélküli mikrofon sok hasznos funkcióval. Vlog, élő közvetítés, zenei felvétel, interjú, videochat - ez a kompakt eszköz jól fog működni ezekben és hasonló helyzetekben. Vezeték nélküli módon működik az Android és az iOS operációs rendszerekkel, és Bluetooth segítségével csatlakozik egy kompatibilis eszközhöz. Ráadásul a mikrofont egy speciális csipesszel szerelték fel, amellyel rögzítheti a Mic+-ot ruházatra, például blúzra.

Különböző alkalmazások

A mikrofon alapvető eszköz a vloggerek, a YouTube tartalomkészítők, újságírók, művészek számára stb. Használni fogja prezentációkhoz, online előadásokhoz, zenei felvételekhez, oktató videókhoz stb. A Tiktaalik Mic+ együttműködik olyan platformokkal, mint a Zoom, a Twitch, a YouTube, a Vimeo, a Facebook live és a Google Meet.

Tökéletesen rögzíti a hangot

A Tiktaalik Mic+ mikrofon Hi-Fi 48 bps 16 bites hangfelvételt tesz lehetővé, ami pontos hangfelvételt eredményez. Ráadásul az 8 mm kondenzátor mikrofon modul segít csökkenteni a környezeti zajokat, például a szelek zaját. A széles frekvencia tartomány kiegyensúlyozott és gazdagon részletes hangot biztosít, így sikeresen rögzíthet ASMR-t vagy egy új dalt.

Több lehetőség

Rögzít-e interjút vagy esetleg élő közvetítést végez? Ha igen, hasznosnak találja majd a 2 mikrofon meglétét. Csak csatlakoztassa őket okostelefonjához, és aktiválja a dedikált alkalmazásban a felvételi funkciót. A Tiktaalik Mic+-nal még több kényelmet élvezhet.

Adó-vevő üzemmód

A Tiktaalik Mic+ mikrofon 2 üzemmódot kínál, a TX és RX üzemmódot. Az első az adóként működik, lehetővé téve a vezetékes eszközök vezeték nélkülivé történő átalakítását. Ez azt jelenti, hogy amikor kábellel csatlakoztatja a mikrofont a TV-jéhez, például párosíthatja vele a TWS fejhallgatót. A második, azaz az RX üzemmód, jól működik azoknál az eszközöknél, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth-kapcsolattal. Ezek például hangszórók vagy autók lehetnek. Ehhez szüksége lesz egy 3,5 mm-es audio kábelre (mellékelve).

Könnyű és kompakt

A Tiktaalik Mic+ vezeték nélküli mikrofon jó szolgálatot fog tenni mind beltéren, mind szabadtéren. Könnyű (18 g) és kompakt - hossza mindössze 7 cm. Észre sem fogja venni, hogy viseli. Ráadásul egy speciális csipesz segítségével rögzítheti a mikrofont a blúzán vagy más ruhadarabon. Felteheti azt is egy asztalra vagy a kezébe tarthatja.

Akkumulátor élettartama akár 10 óra

Élvezze a hosszú üzemidőt a mikrofonnal. A Tiktaalik Mic+-nak 300 mAh lítium akkumulátora van, amely kb. 10 órás folyamatos felvételt tesz lehetővé. Ráadásul 80%-ig kb. 30 perc alatt lehet feltölteni. A feladatot a mellékelt USB-C kábel fogja megkönnyíteni. A mikrofon továbbá rendelkezik egy színjelzővel, amely tájékoztatja Önt az kiválasztott módról és az alacsony akkumulátor szintjéről.

Kültéren történő felvétel

A Tiktaalik Mic+ szinte korlátlanul lehetővé teszi a felvételt. Bluetooth 5.0 verziót használ és akár 20 méteres hatótávolsággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a kissé hosszabb távolságokból történő felvételek rögzítését is. Ráadásul hatékonyan elnyomja a környezeti zajokat, így a nézők tudnak koncentrálni az általuk közvetített tartalomra.

Széles kompatibilitás

Aggódik, hogy a mikrofon nem fog működni az Ön berendezéseivel? Ne aggódjon! A Tiktaalik Mic+ kompatibilis olyan eszközökkel, mint például egy videokamera, laptop, okostelefon, sportkamera, TV, hangszórók stb. Csatlakoztathatja azt akár egy repülőgép vagy futópad képernyőjéhez is.

Dedikált alkalmazás

Jusson hozzá praktikus funkciókhoz egy dedikált alkalmazással. Támogatja a 4K felvételt, a szűrők alkalmazását vagy a képkockák beállítását - 30/60 képkocka és a kép fényerejét is. Lehetővé teszi a zajcsökkentés be-/kikapcsolását is. Ráadásul együttműködik az Android és az iOS operációs rendszerekkel is.

Tartalékban

  • Mikrofon
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • USB kábel
  • RCA kábel
  • vezetékes fejhallgatók
  • fülhorog (S/M/L)
  • szelepfedél
  • használati útmutató
GyártóTiktaalik
ModellMic+
Színfekete
Bluetooth verzió5.0
Mintavételi frekvencia44,1 kHz
Vezeték nélküli csatornák2
Töltési portUSB-C
TPS kimeneti port3,5 mm 4 tűs
Hang kodekekSBC, AAC
Felvételi sávszélesség22 kHz
Üzemidőakár 10 óra
Akkumulátor kapacitása300 mAh
Zajcsökkentés90 dB
Bluetooth protokollokA2DP, AVRCP, HFP, HSP, PBAP, SPP, GATT

Adatok
EAN:
5905316145320
Gyártói cikkszám:
MIC+
Gyártó:
TIKTAALIK
EAN:
5905316145320
Cikkszám:
I-29105
Tömeg:
215 g/db