Mount Sunnylife AirTag drónokhoz
Mount Sunnylife AirTag drónokhoz
2 990 Ft

Mount Sunnylife AirTag drónokhoz

Mount Sunnylife AirTag for Drones
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 73 db.
2 990 Ft
Részletek

Sunnylife's AirTag tartó drónokhoz

Ez a praktikus tartó a Sunnylife-tól különböző drónmodellekkel kompatibilis, és speciálisan az AirTag nyomdetektorokhoz készült. A kiegészítő kiváló minőségű ragasztóval rendelkezik, így hihetetlen stabilitást garantál. A termék telepítése is rendkívül egyszerű.

Széles kompatibilitás

A tartó kompatibilis többféle drónnal. Például könnyedén felszerelhető DJI FPV, DJI Air 2S, DJI Mini 2, DJI Mavic 2, DJI Mavic Air 2, DJI Mavic Pro, DJI Phantom 4 Pro, FIMI X8 SE 2020, Autel EVO II Series drónokra és még sok másra. Most könnyedén csatlakoztathatja az AirTag nyomdetektort a készülékéhez!

Egyszerű rögzítés - páratlan stabilitás

A Sunnylife tartó speciálisan az AirTag nyomdetektorokhoz lett tervezve - garantálja számukra a szükséges stabilitást. Ne aggódjon, hogy leesik! A kiváló minőségű ragasztó tökéletes tapadást és tartósságot biztosít, és a drón felületén nem hagy maradványt a levétel után. A tartó felszerelése nem okoz problémát - csak távolítsa el a védőréteget és ragassza fel a tartót a készülékre!

MárkaSunnylife
NévSunnylife AirTag tartó drónhoz
ModellTY-Q9354
AnyagMűanyag
Súly2g
KompatibilitásDJI FPV, DJI Air 2S, DJI Mini 2, DJI Mavic 2, DJI Mavic Air 2, DJI Mavic Pro, DJI Phantom 4 Pro, FIMI X8 SE 2020, Autel EVO II Series

Adatok
EAN:
5907489605809
Gyártói cikkszám:
TY-Q9354
Gyártó:
Sunnylife
Cikkszám:
I-25855
Tömeg:
36 g/db.