Sonoff THR320D WiFi-s okosrelé páratartalom- és hőmérsékletmérő csatlakozással
Sonoff THR320D WiFi-s okosrelé páratartalom- és hőmérsékletmérő csatlakozással
10 290 Ft

Sonoff THR320D WiFi-s okosrelé páratartalom- és hőmérsékletmérő csatlakozással

Sonoff THR320D WiFi-s okosrelé páratartalom- és hőmérsékletmérő csatlakozással
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 402 db.
10 290 Ft
Részletek

Sonoff TH Elite Wi-Fi-s okosreléó páratartalom- és hőmérsékletmérő csatlakozással Sonoff THR320D

A Sonoff THR320D egy 20 A relé, ami jól fog jönni a belső medencékhez, pincészetekhez vagy terráriumokhoz. Emellett jól fog működni az otthoni fűtéshez, öntözőrendszerekhez vagy üvegházakhoz. A termék hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel rendelkezik, az applikáció használatával pedig ütemtervet is készíthet vagy használhatja az automatikus módot is. .

Kompatibilitás

A Sonoff relé támogatja az olyan nagyobb energiafogyasztású eszközöket, mint például a padlófűtés, emellett pedig az RJ9 4P4C konnektor segítségével más eszközökhöz is csatlakoztathatja a terméket. A csatlakoztatott érzékelőtől függően szabályozhatja a hőmérsékletet a hermetikus DS18B20 szenzorral, az MS01 szenzorral pedig a páratartalmat (SI7021) vagy a talajnedvességet. A készülék működik a Home Assistant és IFTTT asszisztensekkel, így élvezheti a még nagyobb kényelmet! 

Távoli vezérlés

Az eWeLink applikációval távolról is vezérelheti az eszközeit, így pedig bármerre is jár, be- vagy kikapcsolhatja őket. Emellett időzítőt vagy ütemtervet is beállíthat, választhat a 8 elérhető program közül, amivel a saját igényeire szabhatja a THR320D működését és még a villanyszámlán is spórolhat! A termék kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant asszisztensekkel, valamint a LAN támogatásnak köszönhetően akkor is használhatja a kapcsolót, hogyha a hálózati hozzáférés átmenetileg nem elérhető.

Legyen naprakész!

A Sonoff okoskapcsoló valós időben ellenőrzi a hőmérsékletet és páratartalmat. Hogyha az eszköz ki- vagy bekapcsol, esetleg eléri a beállított tartományt, akkor értesítést kap róla az applikáción keresztül. A kapcsolót okoseszközökkel is automatizálhatja, például okoskonnektorral vagy fűtéssel. Emellett az alkalmazáson belül egy grafikonon ellenőrizheti a hőmérséklet és páratartalom adatait, órára, napra vagy hónapra bontva, valamint az adatokat xlsx formátumba is exportálhatja.

Gondos kialakítás

A Sonoff THR320D okoskapcsoló gondos kialakítással rendelkezik: egy nagy gomb található rajta, amivel be- és kikapcsolhatja az eszközt. A hozzátartozó szerelősínnel pedig oda szerelheti a készüléket, ahová csak szeretné. Emellett a továbbfejlesztett vezetékrendszer véd a rövidzárlat ellen.

Biztonságos használat

A kapcsoló minőségi anyagokból készült, ami megfelel az UL és RoHS követelményeknek. Tűzálló PC-ből készült, a gondos kialakításának köszönhetően pedig bármilyen időjárási körülmények között biztonságosan használhatja. Ezen kívül az RJ9 4P4C konnektor stabil és megbízható csatlakozást biztosít.

A készlet tartalma

  • Okoskapcsoló
  • Szerelősín
  • Felhasználói kézikönyv
GyártóSonoff
ModellTHR320D
SzínFehér
AnyagPC V0
Feszültség100-240V ~50/60 Hz 20A max
WiFiIEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Méret98 x 54 mm

Adatok
EAN:
6920075777543
Gyártói cikkszám:
THR320D
Gyártó:
Sonoff
Cikkszám:
I-26226
Tömeg:
150 g/db.