Sonoff SPM-Main Okoskapcsoló
Sonoff SPM-Main Okoskapcsoló
13 590 Ft

Sonoff SPM-Main Okoskapcsoló

Sonoff SPM-Main Okoskapcsoló
Szállítási idő
5 munkanap
Raktáron: 52 db
13 590 Ft
Külső Raktár
52 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Sonoff SPM-Main Okoskapcsoló

A Sonoff SPM-Main okoskapcsoló mérni fogja az energiafogyasztást és támogatja az Ethernet és Wi-Fi csatlakozást. Hogyha egy 32 SPM-4Relay kapcsolóval kombinálja (ezt külön vásárolhatja meg), akkor 128 csatornát is képes lesz kezelni. Ezen kívül a túlterhelés elleni védelem megakadályozza a készülékek károsodását, az eszköz beüzemelése pedig nagyon egyszerű, így nem fog okozni

Többféle felhasználás

A kapcsolót többféleképpen is felhasználhatja: megnézheti, hogy mennyit fogyasztanak a különböző készülékei, valamint, hogy havonta mennyi a teljes energiafogyasztása. A kapcsoló egy szerverszobához vagy kriptobányához is jól jöhet, mivel a túlterhelés elleni védelem megvédi az eszközeit

Megbízható jelátvitel

Az SPM-Main Ethernet vagy Wi-Fi kapcsolat segítségével kommunikál a felhővel, emellett pedig az SPM-4Relay kapcsolóhoz is csatlakozik az RS-485-ön keresztül, amivel nagyobb távolságban is stabil jelátvitelt biztosít. Többé nem lesz probléma a csatlakozással!

Áramfogyasztás mérés

Szeretné szobánként megnézni az energiafogyasztást? Vagy csak szeretné tudni, hogy mennyit fogyasztanak a bérlői? A Sonoff-al lehetséges! Az SPM-Main és SPM-4Relay kapcsolók pontosan mérik az energiafogyasztást, az eWeLink applikáción pedig minden fontos információt megtalál. A segítségével úgy mérheti a fogyasztást, hogy még a házat sem kell elhagynia!

Túlterhelés elleni védelem

Növelje a biztonságot és ne aggódjon, hogy kár keletkezik az eszközeiben. A kapcsoló túterhelés elleni védelemmel lett ellátva, amit hogyha aktivál akkor automatikusan lekapcsol, amikor az áram, feszültség vagy a teljesítmény eléri az applikációban beállított értéket. Emellett a terhelés késleltetése funkció is elérhető.

Akár 128 csatornát is képes kezelni

Egy SPM-Main modullal akár 32 SPM-4Relay kapcsolót is vezérelhet. Ezen kívül mindegyik SPM-4Relay 4 különböző csatornát biztosít, egyenként 20A maximális terheléssel, ami azt jelenti, hogy az SPM-Main 128 csatornát is képes kezelni! Emiatt tökéletes választás egy társasházba, ahol mérheti a különböző bérlők fogyasztását.

További lehetőségek

Hogyha szeretné, akkor elmentheti az energiafogyasztás előzményeit az elmúlt 180 napból. A kapcsoló egy SD kártya nyílással (8-32GB, SDHC) lett ellátva, így elmentheti rá a különböző adatokat és nem kell aggódnia, hogy esetleg elvesznének. Az SPM-Main és az SPM-4Relay kapcsolók felszerelése nagyon egyszerű, így nem fog gondot okozni. Megjegyzés: a készlet nem tartalmazza az SD kártyát.

GyártóSonoff
ModellSPM-Main
SzínFehér
Bemenet100-240V ~50/60Hz 50mA max.
Wi-Fi802.11 b/g/n 2.4GHz
AnyagPC V0
Méret142.5x90x66.5mm
Kompatibilis SD kártya8-32GB, SDHC

Adatok
EAN:
6920075776973
Gyártói cikkszám:
SPM-Main
Gyártó:
Sonoff
EAN:
6920075776973
Cikkszám:
I-24769
Tömeg:
214 g/db