IP Kamera Sonoff S-CAM Wi-Fi
IP Kamera Sonoff S-CAM Wi-Fi
15 390 Ft

IP Kamera Sonoff S-CAM Wi-Fi

IP Kamera Sonoff S-CAM Wi-Fi
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 225 db.
15 390 Ft
Részletek

Sonoff S-CAM IP kamera

Szeretné felügyelni az otthonát, bármerre is jár? A Sonoff S-CAM IP kamerával lehetséges! A készülék támogatja a kétirányú audiót és kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel. Tiszta, 1080p HD minőséget biztosít, emellett pedig más Sonoff készülékekkel is csatlakoztathatja. Hogyha mozgást érzékel, akkor 5 perces videókat vesz fel, a felvételeket pedig SD kártyára vagy az eWeLink felhőbe is elmentheti. A csomagban egy Sonoff USB adaptert is találni fog.

Kiváló képfelbontás

A Sonoff IP kamerája 1080p HD minőséget kínál, valamint a sötétben is jól fog működni: IR LED-ekkel lett felszerelve, ami infravörös fényt bocsát ki és 10 méteres hatótávolságban is tiszta képet fog biztosítani. Nézze meg, hogy mi történik az otthonában, amíg nincs otthon!

Mozgásérzékelés

Növelje a biztonságot otthonában! Az alkalmazás segítségével beállíthat bizonyos időpontokat, amikor riasztó fog szólni, hogyha a kamera mozgást érzékel. A kamerát más Sonoff eszközökhöz is csatlakoztathatja a még nagyobb védelem érdekében. Emellett, amikor a kamera mozgást érzékel, akkor egy maximum 5 perces videót rögzít róla, így egyetlen fontos pillanatot sem fog kihagyni, amíg nem tartózkodik otthon!

Vezérelje a saját hangjával

A készülék kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel, így kényelmesen, a hangjával is vezérelheti a kamerát. Csupán pár szó kiejtésével megnézheti, hogy mi történik a gyermeke szobájában vagy éppen a garázsban. Emellett a kamera egy beépített hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik, így még akkor is beszélhet a szeretteihez, amikor nincsen otthon!

Többféle módon is tárolhatja a felvételeket

Az S-CAM-ba egy maximum 256 GB-os SD memóriakártyát is tehet, de az eWeLink applikáción keresztül a felhőbe is lementheti a felvételeket.

4 felszerelési mód

Szerelje fel oda az S-CAM-ot, ahová csak szeretné! Akár négyféle módon is felszerelheti a készüléket: mágneses tartóval, matricával, tripoddal vagy csavarokkal.

A készlet tartalma:

  • Kamera

  • Adapter (2A töltő)

  • USB töltőkábel

  • Matrica a kamera rögzítéséhez

  • Felhasználói kézikönyv

Modell

CAM Slim

Szín

Fehér

Bemenet

5V / 1A

Max. felbontás

1080p

LED-ek száma

2

Videó tömörítési verzió

H.264

Objektív rekesznyílása

F2.3

WiFi csatlakozás

IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Működési hőmérséklet

-10°C - 40°C

Méret

91 x 53 x 44.5 mm

Súly

195 g


Adatok
Gyártó:
Sonoff
Cikkszám:
I-26227
Tömeg:
239 g/db.