Smart Scene okoskapcsoló Sonoff R5
Smart Scene okoskapcsoló Sonoff R5
5 290 Ft

Smart Scene okoskapcsoló Sonoff R5

Smart Scene okoskapcsoló Sonoff R5
Szállítási idő
5 munkanap
Raktáron: 460 db
5 290 Ft
Külső Raktár
460 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Sonoff R5 okoskapcsoló

Tegye könnyebbé az okoseszközei vezérlését! A Sonoff R5 6 db kapcsolóval lett felszerelve, az eWeLink-Remote gateway funkciónak köszönhetően pedig távolról is vezérelheti az eWeLink applikációhoz hozzáadott eszközeit. A hatótávolsága 90 méter és 3 típusú trigger műveletet támogat. A készüléket nagyon egyszerű beüzemelni, a kapcsolókat pedig a készletben található matricákkal is megjelölheti.

Okosotthonhoz tervezve

Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű és kényelmes is lehet az okosotthon vezérlése! Hogyha nem szeretné a különböző szobában lévő eszközeit az applikáción keresztül működtetni, akkor használhatja az R5 kapcsolót. Az eWeLink-Remote gateway funkció segítségével helyileg vezérelheti az okoseszközeit 90 méteres hatótávolságban. Egy további M5 kapcsolóval (külön megvásárolható) a kétirányú világításvezérlés is lehetséges!

Még kényelmesebb működtetés

Egyetlen gomb megnyomásával ütemtervet is készíthet az applikáció használatával. Internetkapcsolat mellett egyetlen nyomással felkapcsolhatja az összes lámpát a konyhában vagy lekapcsolhatja a hálószobai éjjeli lámpát. Emellett egy eWeLink Remote gateway készülék akár 8 R5-höz is csatlakoztatható! Ez azt jelenti, hogy több kapcsolót is használhat egy lámpa vezérléséhez.

Háromféleképpen is megnyomhatja a kapcsolót!

Legyen még több lehetősége! A kapcsolót háromféleképpen is megnyomhatja: szimpla, dupla és hosszú nyomás. Mindegyik típusú nyomással különböző dolgokat aktiválhat: például a szimpla nyomással felkapcsolhatja az összes lámpát a hálószobában, a dupla nyomással csak az éjjeli lámpát kapcsolhatja fel, a hosszú nyomással pedig az összeset kikapcsolhatja. A választás az Öné, a lehetőségek pedig végtelenek!

Egyszerű beüzemelés - hosszú működési idő

A készüléket rendkívül egyszerű beüzemelni. Felragaszthatja a falra a készletben található ragasztóval és nem kell aggódnia a vezetékek miatt! Emellett hagyományos kapcsolóként is használhatja és egyszerűen csak leteheti az asztalra vagy egy polcra. A működtetéséhez csupán 2 db CR2032 elemre van szükség, amivel akár 2 évig is működni fog.

20 matrica a csomagban

Aggódik, hogy esetleg el fogja felejteni, hogy egyes kapcsolók mire valóak? Aggódik, hogy össze fog zavarodni? Nem kell! A készletben 20 db matricát fog találni, amivel könnyedén megjelölheti a kapcsoló különböző funkcióit. Állítsa be a funkciókat a saját igényei szerint és élvezze otthona kényelmes vezérlését!

A készlet tartalma:

  • R5 kapcsoló

  • Rögzítő csavarok

  • Öntapadós matrica (felragasztáshoz)

  • Matricák a kapcsolók megjelöléséhez

  • Felhasználói kézikönyv

Gyártó

Sonoff

Modell

R5

Gombok száma

6

Működtetés

2 db 3V CR2032 elem

Működési hőmérséklet

0°C-40°C

Anyag

PC V0

Méret

86x86x13.5mm

Szín

Szürke


Adatok
EAN:
6920075777390
Gyártói cikkszám:
R5
Gyártó:
Sonoff
EAN:
6920075777390
Cikkszám:
I-24766
Tömeg:
111 g/db