Sonoff POWR320D Wi-Fi okos kapcsoló
Sonoff POWR320D Wi-Fi okos kapcsoló
8 890 Ft

Sonoff POWR320D Wi-Fi okos kapcsoló

Sonoff POWR320D Wi-Fi Smart Switch
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 1505 db.
8 890 Ft
Részletek

Intelligens energiaóra kapcsoló Sonoff POWR320D

Kényelmesen kezelheti otthoni készülékeit anélkül, hogy fel kellene kelned a kanapéról! A Sonoff POWR320D intelligens relé segítségével távolról is irányíthatja a készülékeit alkalmazások vagy hangasszisztensek segítségével. Lehetősége van követni az összegyűjtött adatokat, valamint beállíthat konkrét értékeket a napi, heti vagy havi energiaveszteség számára. Ezenkívül túlterhelés védelemmel van ellátva, és maximális terhelési árama 20A ellenálló terhelésre.

Takarítson meg energiát és pénzt

Beállíthatja saját energiaveszteség paramétereit a villanyszámla csökkentése érdekében. Egyszerűen beállíthatja a napi, heti, valamint a havi áramfogyasztás értékeit otthon, például - amikor elérik a fogyasztási célt, értesítést kap a okostelefonjára. A kapcsoló továbbá inching módot is kínál, amely automatikusan kikapcsolja a készülékeket bizonyos időközönként. A pénzspórolás még soha nem volt ilyen egyszerű!

Többféle alkalmazási lehetőség

A Sonoff márka kapcsoló szinte bárhol hasznosnak bizonyul. Segítségével ellenőrizheti többek között a havi villamosenergia-fogyasztást egy bevásárlóközpontban vagy egy farmon. Használhatja úgy is, hogy ellenőrzi a garázs vagy a medence napi energiafogyasztását.

Testreszabva a napodhoz

Igazítsa a kapcsolóhoz csatlakoztatott eszközöket a napi ütemtervéhez. A termék rendelkezik időzítővel, így beállíthatja például, hogy mikor szeretné, hogy a fény bekapcsoljon, és mikor szeretné, hogy kikapcsoljon. Ráadásul a kapcsoló működhet még WiFi-hozzáférés nélkül is - csak használja a LAN támogatás funkciót.

Még jobb hozzáférés az információkhoz

Kényelmesen vezérelje a kapcsoló által gyűjtött adatokat. Csatlakoztassa a POWR320D-t az eWeLink alkalmazáshoz, hogy a telefonjáról ellenőrizhesse! Telepíthet továbbá egy különleges kiegészítőt a laptopjára, hogy lássa, melyik készülék van bekapcsolva, vagy ellenőrizze a lakásának energiaveszteségét. Emellett a relé akár 6 hónapig is tárolja az összegyűjtött adatokat - ha szeretné, sikeresen exportálhatja és mentheti okostelefonjára. A készülék beépített LCD kijelzővel is rendelkezik, amely tájékoztatja a teljes energiafogyasztásról, az aktuális teljesítményről és a vevő áramfogyasztásáról, többek között.

Hangvezérlés

Az intelligens kapcsoló működik a Google Asszisztens és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Pár szóval kényelmesen vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit! Még ki sem kell kelnie az ágyból, hogy lekapcsolja a lámpákat. Ráadásul a termék kompatibilis az IFTTT-val és az Alexa Energy Dashboard szoftverrel, amellyel nyomon követheti az áramfogyasztását.

Abszolút biztonság

Használja a Sonoff intelligens kapcsolót anélkül, hogy aggódnia kéne a biztonság miatt. A készülék korszerű túlterhelés védelemmel van ellátva, amely automatikusan kikapcsolja a csatlakoztatott berendezést, amikor a beállított áramértékek elértek. Emellett a készülék háza magas minőségű PC anyagból készült, amely hatékony tűzvédelmet biztosít.

Tartalmazza

  • intelligens kapcsoló
  • fogantyú
  • használati útmutató
ModellPOWR320D
Méretek98 x 54 x 31 mm
SzínFehér
Be-/kimenet100-240V, 50/60Hz, 20A Max
Ház anyagaPC V0
WiFi kapcsolatIEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ
Maximális terhelési áram:20A ellenálló terhelésre

Adatok
EAN:
6920075777505
Gyártói cikkszám:
POWR320D
Gyártó:
Sonoff
Cikkszám:
I-26230
Tömeg:
144 g/db.