Sonoff Okos micro USB Wi-Fi adapter
Sonoff Okos micro USB Wi-Fi adapter
4 790 Ft

Sonoff Okos micro USB Wi-Fi adapter

Sonoff Okos micro USB Wi-Fi adapter
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 968 db.
4 790 Ft
Részletek

Sonoff Okos Adapter

A funkcionális Sonoff Micro adapterrel teljes kontrollja lesz az okoseszközei felett. A segítségével távolról is vezérelheti őket, például applikáción keresztül vagy hangvezérléssel. Az adapterrel ütemtervet is beállíthat, így még könnyebben vezérelheti az okosotthonát.

Távirányító a világításhoz

A Sonoff Micro rengeteg lehetőséget ad a kezébe: a segítségével például távolról le- vagy felkapcsolhatja a világítást. Amikor munkába megy vagy éppen elutazott, akkor a készülék intelligens világításvezérléssel szimulálja az otthoni jelenlétét – így elriasztja az esetleges betörőket.

Hangvezérlés

Nem szeretne felkelni az ágyból vagy a kanapéból, hogy lekapcsolja a világítást? Semmi probléma! Csak mondja ki a megfelelő szavakat és a világítás le fog kapcsolni! A Sonoff Micro adapter órási kényelmet biztosít! Kompatibilis a Google és Amazon Alexa hangasszisztenssel, így a hangvezérléssel is működtetheti.

Összetett ütemtervek

Állítsa be a úgy a készüléket, ahogy csak szeretné! Beállíthatja például, hogy a világítás az Ön által beállított időpontban le- vagy felkapcsoljon. Többé nem kell kézzel csinálnia, a Sonoff Micro gondoskodni fog erről!

Biztonságos töltés

Az adapterrel megakadályozhatja, hogy túltöltődjenek a hozzá csatlakoztatott készülékek: a szoftver segítségével beállíthatja, hogyha a töltés elérte a 100%-ot, akkor ne töltsön tovább. Ezzel biztonságban tudhatja az eszközeit és meghosszabbíthatja az élettartamukat.

Kényelmes és biztonságos használat

A készülék használata biztonságos és kényelmes. A PC V0 borítás véd a károsodások ellen, ellenáll a magas hőmérsékletnek és a tűznek is. A Sonoff Micro működését az 5 V-os kimenet és bemenet, valamint egy kényelmes gomb segíti, a LED világítás pedig jelzi a Wi-Fi csatlakozást és a működést.

Gondos kialakítás

A Sonoff Micro gondos és praktikus kialakítást kapott. Tökéletesen illeszkedik különféle típusú USB-kábelekhez és adapterekhez. Kis méretű, a súlya pedig csupán 17 gramm, aminek köszönhetően bárhová magával viheti. A Sonoff Micro emellett többféle eszközzel is kompatibilis!

Modell

Micro

Típus

USB Adapter

Bemenet

Max. DC5V/2,5A

Kimenet

Max. DC5V/2,5A7

Megjegyzés: csak a BC 1.2 töltési protokollt támogatja

Wifi

IEEE 802,11 b/g/n 2,4GHz

Anyag

PC V0

Méret

45//30,5/26mm

Súly

17 g

Tanúsítvány

CE, FCC


Adatok
EAN:
6920075775723
Gyártói cikkszám:
M0802010006
Gyártó:
Sonoff
Cikkszám:
I-19246
Tömeg:
25 g/db.