Szűrők x3 készlet PolarPro VIVID a DJI Mavic 3 Classichez
Szűrők x3 készlet PolarPro VIVID a DJI Mavic 3 Classichez
32 690 Ft

Szűrők x3 készlet PolarPro VIVID a DJI Mavic 3 Classichez

Filters x3 set PolarPro VIVID for DJI Mavic 3 Classic
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 2 db.
32 690 Ft
Részletek

PolarPro Mavic 3 Classic szűrők x3 készlet - ÉLÉNK

Hozzon létre még szebb légifelvételeket. Az Élénk gyűjtemény készletében 3 ND-PL szűrő (ND8/PL, ND16/PL és ND32/PL) található, melyek a DJI Mavic 3 Classic drónhoz készültek. Segítségükkel csökkentheti a zársebességet és lenyűgöző eredményeket érhet el akár nehezen megvilágított körülmények között is! A tartozékokhoz magas minőségű CinemaSeries üveg és könnyű, mégis tartós alumínium használatát alkalmazták. Az összes szűrő egy dobozban kerül szállításra mágneses zárral.

Hozzon létre lenyűgöző felvételeket

Az incláudált ND-PL szűrők kombinálják a ND és a polarizációs hatást. Így rövidítheti a zársebességet és csökkentheti a szemcsésedést. Eredményként élvezheti a élettel teli, éles színeket! Az ND8/PL szűrő (3 állás) tökéletes felvételekhez aranyórákban vagy kékes órákban készült felvételnél. Az ND16/PL szűrő (4 állás) kifejezetten hasznos lesz Önnek reggel és este. Szeretne közvetíteni a legfényesebb kültéri napközben? Válasszon ND32/PL szűrőt (5 fok).

Kiemelkedő építési minőség

A szűrő keretek tartós, mégis rendkívül könnyű repülőgépalumíniumból készültek. Így nem terhelik túl a drónt, és nem befolyásolják negatív hatással a repülési időt sem. Ezenkívül a tartozékok készítéséhez magas minőségű CinemaSeries üveg került felhasználásra, ami fantasztikus tisztaságot és alacsony böjti mutatót biztosít. Az összes szűrő praktikus mágneszárral ellátott dobozban van elhelyezve, így sokkal könnyebb tárolni és szállítani őket.

A doboz tartalma

  • ND8/PL szűrő
  • ND16/PL szűrő
  • ND32/PL szűrő
  • Tároló doboz
MárkaPolarpro
ModellM3C-VIVID
Szűrő típusaND-PL
AnyagRepülőgépalumínium + CinemaSeries üveg
KompatibilitásDJI Mavic 3 Classic

Adatok
FPV:
Mavic
Produkt:
Filtry
Termék:
Filtry
EAN:
817465028759
Gyártói cikkszám:
M3C-VIVID
Gyártó:
PolarPro
Cikkszám:
I-28095
Tömeg:
116 g/db.