Telefontartó ragasztó PGYTECH
Telefontartó ragasztó PGYTECH
8 690 Ft

Telefontartó ragasztó PGYTECH

Phone adhesive mount PGYTECH
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 10 db.
8 690 Ft
Részletek

PGYTECH öntapadós telefontartó

A PGYTECH P-PG-003 tartó lehetővé teszi, hogy a telefonját a gépkocsi műszerfalára vagy más sima felületre rögzítse. Tartós, vízálló 3M öntapadó matricát használ, amely biztosítja a stabil és biztonságos tartást. A 2 gömbcsukló segítségével szabadon beállíthatja a pozícióját, és a telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheti. Az eszköz rendkívül tartós is - hosszú ideig fogja szolgálni önt.

Többféle felhasználás

A kényelmes öntapadós matrica segítségével stabilan rögzítheti a tartót a gépkocsi műszerfalára, polcára vagy asztalára. Így kényelmesen használhatja a navigációt vagy telefonon beszélhet. Az eszköz megkönnyíti a zenélő lejátszó működtetését is. Ráadásul a matrica rendkívül tartós és vízálló.

Állíthatóság

Állítsa be a telefonja pozícióját az igényei szerint. A tartó 2 gömbcsuklóval van felszerelve, így szabadon forgathatja és döntheti. Állítsa be a kényelmes navigáció vagy a zenélő lejátszó használatához - most mindig kéznél van a smartphone-ja. A PGYTECH segítségével nem kell korlátoznia magát!

Kivételes stabilitás

A P-PG-002 tartó rendkívül stabil - ne aggódjon azért, hogy a benne elhelyezett telefon el fog dagadni vagy leesni és megsérülni. A lassú küszöbök és a döcögős utak sem félnek tőle! A négy erős elem biztos fogást és könnyű tartást biztosít a smartphone-nak. Meg kell említeni a csúszásgátló párnákat is, amelyek megvédik az eszközt a karcolásoktól és a rázkódásoktól.

Gondosan tervezve

Ez a praktikus kiegészítő kompatibilis a legtöbb okostelefon modelllel, maximális teherbírás 300g. Az építés során tartós alumíniumötvözetet és üvegszál erősítésű műanyagot használnak. A tartó használata is nagyon egyszerű és praktikus. Ráadásul egy speciális kivágásnak köszönhetően könnyen töltheti fel a telefonját benne.

A csomagban

  • Telefontartó
  • 3M VHB matrica
  • Alkoholos törlőkendő x2
  • Ragasztási segítő
  • Használati útmutató
MárkaPGYTECH
NévOkostelefon öntapadós tartó
ModellP-PG-003
Telefon méreteHossz: 130-175mm;
Szélesség: 64-92mm;
Vastagság: 0-15mm;
Emelési kapacitásA legfeljebb 300 g
AnyagNylon + üvegszálas, alumíniumötvözet
Tömeg179g
Működési hőmérséklet-10 °C-tól 40 °C-ig

Adatok
Produkt:
Mocowania i Adaptery
Termék:
Mocowania i Adaptery
EAN:
6970801338937
Gyártói cikkszám:
P-PG-003
Gyártó:
PGYTECH
Cikkszám:
I-27891
Tömeg:
366 g/db.