Xiaomi Pawppy okos vízadagoló kisállatoknak

Nincs raktáron
Xiaomi Pawppy okos vízadagoló kisállatoknak
Folyamatos vízszűrés funckiója és antibakteriális felülete megőrzi kiskedvenceink egészségét. A folyamatosan friss víz ösztönzi kisállatunkat a hidratálásra. Modern dizájnja kiválóan illeszkedik a lakásunk szép környezetébe.
Részletek
Pawppy okos kutya és macska itatókútja kedvenceink egészségének megőrzésében az egyik legfontosabb eszköz! Pawppy itatókút folyamatosan szűri a vizet, folyamatosan cseréli és frissentartja. Az antibakteriális edényrész meggátolja az esetleges kórokozók fennmaradását. Kialakítása révén zajtalan, kíméli az állat gerincét és minimalista dizájnja révén lakásunk kiegészítője remek is lehet. Hordozható, saját töltője van, úgyhogy akár a szabadban is használható. Saját okostelefonos alkalmazás segít beállítani a megfelelő vízmennyiséget és rögzíteni kedvence szokásait, tudja meg mikor mennyit iszik! Jelzi azt is, ha kevés a víz már a tartályban. Kedvenceink is hajlamosak nem elegendő mennyiségű vizet fogyasztani, ami az ő esetükben is számos egészségügyi kockázatot hordozhat magában. Romolhat a vízelvezetésük és a csökkenhet a vizelés gyakorisága, amely a vizelet koncentrálódásához és kristályosodásohoz vezethet amelyek olyan tüneteket válthatnak ki, mint például a húgyúti gyulladás, hólyaghurut és húgyúti kövek. A Pawppy okos itatókútja viszont friss folyóvizet biztosít kedvence számára, ami ösztönzi őket a hidratálásra, így elkerülhetőek az egészségügyi kockázatok.

Méretek: 190x190x174cm; Bemeneti feszültség: DC 5V 500mA; nettó tömeg: 1.2 kg; Feszültség: 2.5W. Szűrőt érdemes a hatékony működés érdekében 30 naponta cserélni.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
PetKit
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6971747870130
Cikkszám
MG-WF001EU