PETKIT Kutyatál

VAN
Raktárkészlet:
PETKIT Kutyatál
7 590 Ft
A Petkit modern etetőtálkája legjobb választás kiskedvencednek. Kijelzője pontosan méri az ételmennyiséget, valamint mosható és antibakteriális. Ha fontos miből eszik kedvenced, ez a etetőtál a legjobb választás!
Részletek
A Petkit Fresh Smart tálka nagy segítséget nyújt kiskedvenced megfelelő táplálásában. Képes lemérni az aktuális eledel mennyiségét és az ingyenes letölthető alkalmazás segítségével arra is rálátásod lehez, hogy a kisállatodat méretének és életkorának megfelelően eteted-e. Ne feletjsd, a kedvenced egészségtudatos táplálása jelentős mértékben megnövelheti életminőségét, ezáltal élettartamát is! A tál etetésre és itatásra is használható. A tálka kifinomult, modern designját és minőségi alapanyagokból történő, praktikus kialakítását nem csak az állatok, hanem a gazdi is fogja értékelni: a tálka kialakítása és a gumírozott réteg csökkenti a szárazeledel kiszóródásának/ a víz kifolyásának kockázatát, a belső anyaghasználat (rozsdamentes acéltálka) meggátolja a szennyeződések lerakódását. A rozsdamentes acéltálka egyébként könnyen eltávolítható és mosogatógépben is mosható. A 0,45 literes tálka tápellátását két AAA elem biztosítja, amit több, mint egy évig nem kell cserélni.

Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
PetKit
Szállítási idő
3-4 munkanap
EAN
6931580100276
Cikkszám
SAB1WH