Nillkin Magic Cube vezeték nélküli Qi töltő (fekete)
Nillkin Magic Cube vezeték nélküli Qi töltő (fekete)
5 390 Ft

Nillkin Magic Cube vezeték nélküli Qi töltő (fekete)

Nillkin Magic Cube wireless Qi charger (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 23 db.
5 390 Ft
Részletek

Nillkin Magic Cube Qi indukciós vezeték nélküli töltő (fekete)

Élvezze a készülékei gyors vezeték nélküli töltését. A Nillkin Magic Cube töltő akár 9V-os feszültséget biztosít, és szilárd, megbízható teljesítményével kiemelkedik a többi közül. Biztonságos használatot garantál és támogatja a Qi szabványt. Automatikusan felismeri a gyors töltést támogató eszközöket, és működését azokhoz igazítja. Segítségével kiválasztott eszközeit akár 40%-kal gyorsabban töltheti fel a szokásosnál!

Gyors töltés

A töltő fejlesztett rézhuzalokkal van felszerelve, amelyek biztosítják a stabilitást és hatékonyabb működést. A termék 9V-os magas feszültséget is kínál, amely akár 40%-kal növeli a töltés sebességét. Emellett akár 80%-os konverziós arányt is nyújt, ami azt jelenti, hogy hatékonysága vetekszik a hagyományos vezetékes megoldásokéval. Megjegyzés: gyors töltési képesség kihasználásához QC 2.0 / 3.0 adapter szükséges.

Széles kompatibilitás

A Magic Cube számos készülékkel kompatibilis - segítségével rövid idő alatt töltheti fel többek között az iPhone 11-et, a Samsung Galaxy Note 10-et, a Huawei Mate 30-at, a Xiaomi Mi 9-et stb. Ne várjon tovább, amíg a telefonja újra használatra kész lesz! A töltő kompatibilis a többségi Qi szabványt támogató eszközökkel. Ráadásul elektromágneses indukciós hatósugarának értéke akár 6 mm is lehet, így könnyedén töltheti fel telefonját tok nélkül.

Biztonság

Ne aggódjon a töltő és az általa táplált eszközök biztonsága miatt. A Magic Cube rövidzárlat, túlfeszültség, túláram és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, többek között. Ráadásul automatikusan elindítja a gyors töltést, amikor kompatibilis eszközt érzékel. 100%-os töltöttség visszaállításakor pedig automatikusan készenléti módba lép. Egy okos chip felelős hatékony és stabil működéséért.

Fejlett design

Környezetbarát, de tartós anyagokat használtak a töltő készítéséhez. A transparent alkatrészek erősítési folyamaton is átesnek, ezáltal növelt karcállóságot biztosítanak számukra. Ráadásul az indukciós terület körüli felület csúszásmentes, még stabilabbá téve a telefonját. A töltési státuszról különleges jelző ad tájékoztatást.

A doboz tartalma

  • Vezeték nélküli töltő
  • USB kábel
  • Használati útmutató
MárkaNillkin
NévMagic Cube Wireless Charger
ModellMC020
SzínFekete
Indukciós hatótávolságA legfeljebb 6 mm-ig
Bemenet5V / 2A, 9V / 1.7A
Töltési hatékonyság≥80%
Dimenziók109x100x10mm

Adatok
Töltési teljesítmény (W):
10W
Gyors töltési szabvány:
Nincs
Szín:
fekete
EAN:
6902048152533
Gyártó:
Nillkin
Cikkszám:
I-26044
Tömeg:
170 g/db.