Xiaomi Mi Wireless Power Bank Essential 10000 mAh

Rendelhető
Xiaomi Mi Wireless Power Bank Essential 10000 mAh
8 990 Ft
A Xiaomi vezetéknélküli töltő egyszerű használata és rendkívül nagy teljesítménye megkönnyíti az életünket.
Részletek

A Xiaomi Mi Power Bank Essential egy 10W-os (max.) vezetéknélküli és 18W-os (max.) gyorstöltésre (QuickCharge 3) képes, rendkívül nagy, 10000 mAh-s kapacitásához képest meglehetősen könnyű, mindössze 230 gramm tömegű powerbank.

Az 1 db USB-A és 1 db Type-C csatlakozóval kiegészített eszköz fekete és fehér színekben elérhető. Támogatja a QI Wireless Charge-ra képes mobiltelefonok és kamerák, valamint játékkonzolok, tabletek és más vezetékes eszközök egyidejű töltését. A magas minőségű Lítium-Polymer akkumulátor kompatibilis a legnépszerűbb telefonokkal és digitális eszközökkel (Apple, Samsung, Huawei).

Egyszerű dizájn, kényelmes kialakítás jellezmi, a csúszásgátlós bevonat pedig biztosítja, hogy a vezeték nélkül töltött készülékek ne tudjanak könnyedén elmozdulni. A még biztonságosabb kezelésért a 9 pontos védelmi rendszer kezeskedik.

Modell Global verzió
Cellatípusa Lítium-polimer
Bemenet USB Type-C
Kimenet 1 x USB-A
Cella kapacitása 37Wh 3.7V (10000mAh)
Bemenet 5V/3A, 9V/2A, 12/1.5A
Kimenet 10W max (Vezeték nélküli)
5V/ 9V/2A, 12V/1.5A 18W max. (Vezetékes)
Vezetékes töltés Max. 18W Qualcomm QuickCharge 3
Indukciós távolság ≤ 5 mm
Töltési idő Kb. 4 óra (9V/2A vagy 12V/1.5A adapterrel – nem tartozék)
Kb. 6 óra (5V/2A töltővel – nem tartozék)
Használati hőmérséklet 5°C ~ 35°C
Méret 147.9 x 70.6 x 16.6 mm
A doboz tartalma Mi Powerbank 10000 mAh, USB kábel (A - Type-C), Használati útmutató


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6934177716225
Cikkszám
WPB15ZM