Xiaomi Mi Temperature And Humidity Sensor

Nincs raktáron
Xiaomi Mi Temperature And Humidity Sensor

A Xiaomi hőmérséklet és páratartalom érzékelője a valós időven észleli és rögzíti a környezeti hőmérsékletet és páratartalmat. Állítsd be már a munkahelyedről az otthoni hőmérsékletet. A vezeték nélküli hálózat átviteli sebessége akár 1167 Mb/s, míg a LAN 1 Gbit adatátviteli sebességet biztosít.

Részletek

Mi Temperature and Humidity Sensor hő- és páratartalom mérő. A Mi hőmérséklet és páratartalom érzékelő valós időven észleli és rögzíti a környezeti hőmérsékletet és páratartalmat. Az okostelefon alkalmazáson (Mi Home) keresztül lehet nyomonkövetni a jelenlegi és múltbeli adatokat. Az adatok más intelligens eszközök számára is elérhetőek a Mi Intert Senzor Set / HUB / Gateway segítségével a Zigbee-n keresztül.

Specifikációk

Modell WSDCGQ01LM
Verzió Globális/EU
Méret 36 x 36 x 11.5 mm
Vezeték nélküli kapcsolat Zigbee
Hőmérséklet mérési tartomány -20 ° C ~ + 50 ° C
Hőmérséklet mérési pontosság ± 0.3 ° C
Páratartalom mérési tartomány 10–90% RH, nem kicsapódó
Páratartalom mérési pontosság ± 3%
Maximum erőátviteli teljesítmény 10.5 dBm
Működési frekvencia 2405 MHz - 2480 MHz

 


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6934177702709
Cikkszám
WSDCGQ01LM