Kompact Légtisztító

VAN
Raktárkészlet:
Kompact Légtisztító
24 990 Ft
A Kompact légtisztító észrevehetetlenül, zajtalanul varázsolja szobánk levegőjét frissé és üdévé. A valós időben vizsgálja meg a levegő minőségét és tisztítja a szennyeződéseket.
Részletek

A Kompact Home légtisztítója tökéletes választás a levegőben lévő szennyeződések, kórokozók elleni harcban!

A vákuumos UV-sterilizáló technológiájával több millió aniont bocsájt ki működése során, amivel rendkívül hatékonyan likvidálja a szennyeződéseket. Az okos légtisztító valós időben vizsgálja meg a levegőminőséget és amennyiben szükség van az adott helyiség levegőjének tisztítására, automatikusan működésbe lép.

A magas teljesítményű légtisztító szinte észrevehetetlenül, zajtalanul varázsolja szobánk levegőjét frissé és üdévé. Az eszközt manuálisan is lehet működtetni a beépített panelen keresztül. Ajánljuk mindenkinek, aki tisztább, egészségesebb, kórokozómentes környezetet szeretne teremteni otthonában, irodájában vagy bárhol máshol!

Specifikációk

Méret 195 x 195 x 350 mm
Súly 1.8kg
Teljesítmény 16W
Feszültség DC 24V

 

 


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Kompact Home
Szállítási idő
3-4 munkanap
EAN
5999861240012
Cikkszám
KJ100F-Q02