Kompact Aromaterápiás Párologtató

Rendelhető
Kompact Aromaterápiás Párologtató
13 490 Ft
A Kompact Aromaterápiás légtisztítót ajálnjuk mindenkinek, aki tisztább, egészségesebb, kórokozómentes környezetet szeretne teremteni. Az aromaterápia segít a relaxációban és a stressz leküzdésében.
Részletek

Relaxáljon a Kompact Home aromaterápiás párásító készülékével!

Az aromaterápia segít a relaxációban, pihentet, tisztítja levegőt és segít a stressz leküzdésében. Az illóolajok használata segít visszaállítani az érzelmi, lelki és fizikai egyensúlyt. A párásító funkció javítja a levegő minőségét otthonában, amely nagyon kedvező hatással van egyrészt a légzésre, másrészt a bőr egészségére.

A különböző üzemmódok, mint az éjszakai mód vagy a különböző párásító fokozatok még exluzívabb felhasználói élményt eredményezhetnek. Az eszköz rendkívül energiatakarékos, alacsony töltöttség esetén automatikusan leáll.

Az aromaterápiás párásító működése halk, nem zavarja alvást. Ajánljuk kismamáknak, szorongóknak, asztmásoknak és mindenkinek, aki egy kis mindennapos stresszoldásra vágyik!

 

Specifikációk

Méret 232x205x309mm
Súly 1,5kg
Kimenet 29W
Feszültség AC100-240V 50/60Hz
Kapacitás 4l
Működési mód folyamatos / 2 / 4 / 6 / 8 / 10 / 12óra

 


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Kompact Home
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
5999861240005
Cikkszám
J305