Okoscucc Ajándékutalvány 20.000 Ft értékben

VAN
Raktárkészlet:
Okoscucc Ajándékutalvány 20.000 Ft értékben
20 000 Ft

Nem tudod mit szeretne pontosan a szeretted? Tökéletes megoldás lehet az ajándékutalvány arra, hogy Ő dönthesse el, mit vásárolna.

Ajándékozz vásárlási élményt és biztos nem nyúlsz mellé. :)

Részletek

- Az utalvány érvényességi ideje a vásárlástól számított 6 hónap.

- Lehet kérni emailben ingyenes szállítási költséggel. Ez esetben válaszd a 'Személyes átvétel Szegeden előre egyeztetett időpontban' szállítási módot és nem számolunk fel szállítási költséget.

- Megrendelhető kézzel fogható formátumban is az általad választott futárszolgálattal. Ez esetben válaszd ki a kívánt futárszolgálatot.

- Az utalvány egyedi kuponkódot tartalmaz, melyet a kosár fülön a kuponkód beírásával lehet felhasználni.

- A kupon készpénzre nem váltható be és alacsonyabb értékű vásárlás esetén a különbözetet nem utaljuk vissza.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
giftcard_20000