K88H Kritika

2017.05.13 11:00

 

Sziasztok!

 

A mai napon tovább folyatódik blogunk kínai kiruccanása. A héten sikerült megkaparintanom a K88H- nevű okosórát. Régóta ki szerettem volna próbálni ezt a terméket és magasak voltak az elvárásaim a termékkel szemben. Sikerül a terméknek felérni az elvárásokhoz? Most kiderül!

Amikor először megláttam az órát, már sikerült megfognia, a Kínából érkező szállítmányok közül ennek volt a legelegánsabb doboza, és amikor a dobozt kinyitottam megdöbbenésem tovább növekedett, számomra ez volt az egyik legszebb okosóra, amit valaha láttam. A doboz a K88H milánói fémszínű verzióját tartalmazta. Meglepődésem okát adta, hogy az okosóra nagyon alacsony ára ellenére (és annak ellenére, hogy a kínai jelző nem mindig jelent jót), sikerült az órának egy igazi elegáns divatcikknek megmaradnia.

Az első kérdés, ami felmerült bennem, hogy az óra belső tulajdonságai is ugyanolyan jók-e mint a külsők. Az óra rendszere ugyanazzal a Fundo Wear alkalmazással fut, mellyel a KingWear KW18 esetében is találkoztunk, és az alkalmazások is megegyeznek a KW18 alkalmazásaival plusz mínusz egy funkció eltéréssel. Mínusz funkció, hogy a K88H-ba nem lehet SIM kártyát helyezni, de telefonálásra Bluetooth-on keresztül ugyanúgy alkalmas és remek kiegészítője a telefonunknak. Új funkciók között viszont ott van a Motion nevű opció, mely az egy apró de annál hasznosabb opció, mely bekapcsolja a képernyőt, ha elforgatjuk a kezünket.

Az óra negatívumai szinte teljesen megegyeznek a KW18 negatívumaival, amiből nem volt sok. Az óra két gombbal rendelkezik, az egyik az óra külsején található és a másik egy az érintő képernyőn elhelyezett érintős visszalépő gomb. Nagyon hasznos és jó helyen található az utóbb említett panel, de számomra zavaró volt hogy elrontotta az óra kijelzőjének kör designját, de lehet, hogy ez csak engem zavar.

Pozitívumok közt kiemelném az óra rendkívül elegáns designját, továbbá, hogy a lépésszámláló és a pulzusmérő kiválóan működik. Az óra tökéletesen szinkronizál az alkalmazással és nagyon pontosan nyomon tudjuk követni napi aktivitásunkat, valamint az alvásunk minőségét. A Motion funkció kifejezetten jól szuperál és az óra telefonálásra tökéletesen alkalmas, valamint hangszórója is rendkívül jól szól egy ekkora szerkezethez képest.

Összességében elmondható az óráról, hogy egy remek divatos kiegészítőről beszélünk, számos nagyon hasznos funkcióval. Ár –érték arányban a piacon található egyik legjobb termék a K88H jelenleg. Személyes pozitív benyomásaim alapján ajánlom ezt az órát mindenkinek. J

PRO:

  • Elegáns Design
  • Hanglejátszás
  • Telefonálás
  • Motion funkció
  • Remek ár – érték arány

Kontra:

  • Nagyon kevés extra alkalmazás
  • Nem kiforrott fájlátvitel

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél még ilyen és ehhez hasonló dolgokat olvasni, kedveld vagy oszd meg a bejegyzést!

Köszönjük a figyelmet!

Az OkosCucc.hu csapata

Szeretnél még hasonló cikkeket olvasni? Kattints a képre! ;)