JIMMY H10 Pro vezeték nélküli porszívó
JIMMY H10 Pro vezeték nélküli porszívó
201 590 Ft

JIMMY H10 Pro vezeték nélküli porszívó

JIMMY H10 Pro vezeték nélküli porszívó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 37 db
201 590 Ft
Külső Raktár
37 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

JIMMY H10 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

A takarítás lehet sokkal egyszerűbb is! A Jimmy H10 Pro vezeték nélküli porszívó egy 600W-os motorral lett felszerelve, ami 90 perces működési időt biztosít. A segítségével pillanatok alatt megszabadulhat a kosztól! A hajlítható kefével kényelmesen felporszívózhat a bútorok alatt, a készletben található további kiegészítőkkel pedig minden sarokban alaposan kitakaríthat. A készülék használata emellett nagyon egyszerű a speciális hangutasítások, az LCD kijelző és a beépített porérzékelőnek köszönhetően.

Mondjon búcsút a pornak és egyéb szennyeződéseknek

A Jimmy H10 Pro-val gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a kosztól! A porszívó egy kefe nélküli motorral lett felszerelve, ami 245 AW-os szívóerőt biztosít. A segítségével könnyedén megtisztíthat bármilyen felületet a csempétől a szőnyegig. A H10 Pro még a legmakacsabb szennyeződésekkel is megküzd, a fejlett szűrőrendszerének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja az apró porszemeket is és megelőzi a másodlagos szennyezést!

Négy működési mód közül választhat

Mostantól még inkább a saját igényeire szabhatja a porszívó működését! A H10 Pro 4 működési módot kínál: az Eco mód biztosítja a leghosszabb működési időt, ami a mindennapi takarításhoz lesz ideális. A Turbo mód a kicsit koszosabb felületekhez, a Max mód pedig a nagyon makacs szennyeződések eltávolításához lesz tökéletes. A készülék emellett egy Auto móddal is rendelkezik, ami használatával a padló típusának és a szennyeződés mértékének megfelelően állítja be a porszívó a szívóerejét.

Közel 90 perces működési idő

Többé nem kell megállnia takarítás közben, hogy feltöltse a porszívót! A H10 Pro kiemelkedően hosszú működési időt garantál: az elektromos kefe használatával Eco módban 60 percig, Turbo módban 22 percig, Max módban pedig 12 percig működik. Az elektromos kefe nélkül pedig Eco módban 90 percig, Turbo módban 29 percig, Max módban pedig 17 percig működik. Emellett az akkumulátort ki is veheti a készülékből és külön feltöltheti.

Beépített kijelző és porérzékelő

A porszívó használata sosem volt még ilyen egyszerű! A Jimmy H10 Pro egy beépített LCD kijelzővel rendelkezik, amin többek között ellenőrizheti a kiválasztott működési módot és a működési időt is. A készülék emellett egy porérzékelővel is fel lett szerelve, ami érzékeli a különböző szennyeződéseket.

Hangüzenetek

Mitől lesz még olyan felhasználóbarát és kényelmes a H10 Pro használata? A porszívó speciális hangüzeneteket küld, amivel még egyszerűbb lesz a takarítás: ennek köszönhetően gyorsan megtudhatja, hogy milyen szinten van az akkumulátor töltöttsége, valamint hogy milyen működési módot állított be a készüléken. Emellett akkor is jelezni fog, hogyha a kefét meg kell tisztítania!

Még kényelmesebb működtetés

Meglátja majd, hogy a takarításnak nem kell unalmasnak lennie! A H10 Pro ergonomikus kialakítása nagy kényelmet biztosít, a hajlítható csövének köszönhetően kényelmesen kiporszívózhat a bútorok alatt, a hozzátartozó állvánnyal pedig problémamentesen tárolhatja és töltheti is a készüléket. A portartály 0.6 literes, a kiürítése pedig nagyon egyszerű, csupán egy gombot kell hozzá megnyomnia. Ezen kívül a porszívó 6 LED fénnyel lett felszerelve, amivel sokkal könnyebben tud majd a sötét sarkokban takarítani.

Hasznos kiegészítők a készletben

Mostantól otthona minden egyes sarka ragyogóan tiszta lesz! A készletben többféle kefefejet is talál majd, amikkel még egyszerűbb lesz a takarítás. A 2 az 1-ben kefefejjel alaposan letakaríthatja a bútorokat, a szűkített fej a kanapé mélyedéseinek megtisztításához lesz tökéletes, az elektromos kefe a matracról, a puha kefefej pedig a finomabb felületekről távolítja el a koszt.

Rúdporszívó

 • Rugalmas fémcső
 • Elektromos padlókefe
 • Elektromos matrackefe
 • Hosszabbítható tömlő
 • 2 az 1-ben kefefej
 • Szűkített kefefej
 • Puha kefe
 • Csatlakozó
 • Töltő
 • Akkumulátor
 • Szőnyegkefe
 • Tároló és töltő állvány
GyártóJIMMY
ModellH10 Pro
Feszültség28.8V
Teljesítmény650W
Szívóerő245AW
Akkumulátor kapacitása3000mAh
MotorKefe nélküli
Működési időElektromos kefével: 12 perc (Max) / 22 perc (Turbo) / 60 perc (Eco);
Elektromos kefe nélkül: 17 perc (Max) / 29 perc (Turbo) / 90 perc (Eco);
Töltési időKb. 4-5 óra
Zajszint< 82dBA
Portartály kapacitása0.6l
Suly4,05 kg

Adatok
Töltési teljesítmény (W):
650 W
Feszültség (V):
28,8
Zajszint:
82 dBA
Portartály kapacitása:
500 ml
EAN:
6946499311378
Gyártói cikkszám:
H10 Pro
Gyártó:
JIMMY
Moc ssania:
26 000 Pa
Typ filtra:
HEPA
Wyjmowany akumulator:
Tak
EAN:
6946499311378
A portartály kapacitása:
600 ml
Válasszon egy változatot:
JIMMY H10 Pro akkumulátoros porszívó
Szívási nyomás:
26 Kpa
Cikkszám:
I-25162
Tömeg:
5,16 kg/db