Intelligens Wi-FI LED csík RGBWW (5 méter) Meross MSL320 (HomeKit)
Intelligens Wi-FI LED csík RGBWW (5 méter) Meross MSL320 (HomeKit)
11 890 Ft

Intelligens Wi-FI LED csík RGBWW (5 méter) Meross MSL320 (HomeKit)

Intelligens Wi-FI LED csík RGBWW (5 méter) Meross MSL320 (HomeKit)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 73 db
11 890 Ft
Külső Raktár
73 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

RGBWW Wi-Fi okos LED szalag 5 méter Meross MSL320 (Homekit).

Gondoskodjon egyedi hangulatról. A 5 méter hosszú Meross MSL320 LED szalag nagyon könnyen telepíthető, és tökéletesen díszíti bármelyik szobát. A Meross alkalmazással vagy az Apple Home alkalmazással választhat a rendelkezésre álló fény színei közül, vagy használhatja a rendelkezésre álló jeleneteket. A készülék beállításait könnyedén szabályozhatja: beállíthatja az eszköz működési időpontjait, vagy az ön preferenciáinak megfelelően állíthatja be a fényerőt és a színhőmérsékletet. Hangvezérléssel is irányíthatja a szalagot - a termék kompatibilis az Apple HomeKit/Siri, az Amazon Alexa, a Google Assistant, a SmartThings-al, és Wi-Fi segítségével működik.

Könnyen használható

A szalag telepítése semmiféle problémát nem okoz. A Meross MSL320 rendkívül rugalmas és öntapadós - csak ragassza fel az kívánt helyre. Hossza 5 m, de igény szerint levághatja azt. A szalag kényelmes távirányítása a Meross alkalmazás vagy az Apple Home segítségével történik. Emellett ne aggódjon a távirányítóval kapcsolatos problémák miatt, az eszköz tökéletesen támogatja a vezeték nélküli és vezetékes kapcsolódást is.

Elvárásainak megfelelően

A dedikált alkalmazással kényelmesen vezérelheti a világítást bárhonnan. Segítségével beállíthatja a kívánt fényerőt és színhőmérsékletet 2700K-6500K között, valamint választhat a rendelkezésre álló RGB színek közül. Ez könnyűvé teszi, hogy fantasztikus hangulatot teremtsen bármilyen alkalmazáshoz. Egy film est vagy talán egy táncparti? Személyre szabhatja a világítást, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonához. Próbálja ki az elérhető világítási jeleneteket is.

Hang asszisztens

Nincs a közelben a telefonja, de szeretné megváltoztatni a világítást? Vagy talán ki szeretné kapcsolni, de nincs kedve felkelni az ágy kényelméből? Nem probléma - már nem kell nyúlnia a telefonjáért! A Meross MSL320 szalag kompatibilis olyan hang asszisztensekkel, mint az Apple HomeKit/Siri, az Amazon Alexa, a Google Assistant, a SmartThings. Így kényelmesen vezérelheti a megfelelő parancsokkal. Néhány szóval bekapcsolhatja a fényt, picit megnövelheti a fényerőt, kiválaszthatja a kedvenc színét vagy megváltoztathatja a színhőmérsékletet.

Okos időzítő

Az alkalmazás lehetővé teszi a LED szalag munkaütemezésének létrehozását. Könnyedén beállíthatja, hogy a szalag automatikusan be- és kikapcsoljon a megadott időpontokban. Ez a hasonló megoldás nem csak otthon, hanem például munkahelyen vagy üzletben is működik. Programozza a LED szalagot saját ízlése szerint!

Tartozék:

  • 5 méteres LED szalag
  • Wi-Fi okos vezérlő
  • Csatlakozó
  • Tápegység
  • 5 x rögzítő klip
Márka Meross
Modell MSL320
Bemenet 12V/1.5A
Szín RGBW (2700K-6500K)
Hossz 5 m
Kompatibilitás Apple HomeKit/Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings
Kapcsolat Wi-Fi
AlkalmazásMeross vagy Apple Home

Adatok
EAN:
6973696561312
Gyártói cikkszám:
MSL320CPHK(EU)-5M-Li
Gyártó:
Meross
EAN:
6973696561312
Legutóbbi szállítás:
19.03.2024
Cikkszám:
I-24860
Tömeg:
295 g/db