Xiaomi IMILAB EC3 1296P HD WiFi kültéri biztonsági kamera

Rendelhető
Xiaomi IMILAB EC3 1296P HD WiFi kültéri biztonsági kamera
18 990 Ft

Tartsd otthonod biztonságban a Xiaomival! Szerezd be már most a IMILAB EC3 vízálló, mozgatható kültéri kameráját, mely éjjel és nappal segít a védelem fenntartásában.

Részletek

A Xiaomi új kamerája, a Xiaomi IMILAB EC3 egy vízálló, mozgatható kültéri kamera.

Nagy előnye, hogy a Xiaomi Home alkalmazással használható (Android és iOS kompatibilis is), így egyetlen alkalmazáson belül használható a többi Xiaomi termékkel.

A Full HD kamera használható vezetékes és vezetéknélküli internetes kapcsolattal is. Éjjellátó funkciói révén minimális fénynél is kiváló felvételeket készít. A mozgásérzékelő szenzor segítségével mozgás esetén képes értesítést küldeni a csatlakoztatott telefonunknak, amiről bármikor visszanézhető a felvétel.

Egyes területek kivonhatók a mozgásérzékelésből és mivel képes különbséget tenni állatok és emberek között, így elkerülhetőek a téves riasztások. Az okoskamera a felvételeket microSD memóriakártyára (max. 256 GB), NAS meghajtóra vagy cloudba is képes feltölteni (riasztás esetén automatikusan feltölti a videórészletet).


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6971085310138
Cikkszám
CMSXJ25A