Huawei Band 4 Pro

ÚJ
Nincs raktáron
Huawei Band 4 Pro
29 900 Ft

 

Nincs Raktáron!

Előrendelhető! A termék megérkezéséről érdeklődj később a termékoldalon vagy az ügyfélszolgálaton. Ne aggódj, a termék ára a kiszállításig nem fog növekedni.

Miért vásárolj tőlünk?

-1 éves, könnyen érvényesíthető kereskedői garanciát vállalunk

-Villámgyorsan feldolgozzuk a rendeléseket, és megbízhatóan gyorsan szállítunk

-Termékeinket mi magunk is használjuk és minőségüket szigorúan ellenőrizzük

-Ügyfélszolgálatunk szakmailag kompetens és naprakész

Részletek

huawei band 4 pro description

Huawei Band 4 Pro
-Beépített GPS / Edzés útmutató
-Ha kell egy megbízható és okos társ a mindennapokhoz

Élénkebb színek
-
A lenyűgöző 0.95 inch-es AMOLED érintőkijelzőnek köszönhetően bármilyen fényviszony mellett könnyedén leolvashatod a kijelzőn megjelenő információkat

-Vigyél színt az edzésbe!

Válassz saját stílust
-
A HUAWEI Watch Face Store alkalmazással kiválaszthatod a hozzád a leginkább illő óraszámlapot


Ha tökéletes álomról álmodsz
-A jó pihentető alvás az egészséged alapja. A HUAWEI TruSleep™ 2.0 technológia nyomon követi a szívverésed alvás közben, értékeli alvásod minőségét és 6 féle alvással kapcsolatos problémát képes felismerni illetve ezekre megoldást javasolni.

Otthon hagyhatod a telefonod, mert van benne GPS!
-A HUAWEI Band 4 Pro beépített GPS-e pontos és gyors helymeghatározást szolgáltat, így a telefonod sem kell már futás, biciklizés, úszás mellé.
-Aktív függetlenség!

 


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Huawei
Wsfind Kategória
6143
Cikkszám
B07PSJKXTT