Fresh Element Okos Kutyaetető

Rendelhető
Fresh Element Okos Kutyaetető
35 990 Ft
A Fresh Element Smart tápadagoló frissen tartja a kiskedvencünk ételét, valamint applikáció segítségével bármikor megetethetjük kisállatunkat.
Részletek
A Fresh Element Mini az egyik leghasznosabb segítség lehet kiskedvenceik egészségtudatos táplálásában. Az esztétikus, karcsú kialakítása eszköz innovatív, szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően rugalmasabban és pontosabban állíthatjuk össze kisállatunk étrendjét, aki mindig az általunk beálított időben és mennyiségben fogja megkapni porcióját. Az adagoló egyébként távolról is vezérelhető egy okostelefonos alkalmazáson keresztül (iOs és Android), de manuálisan is működtethető. Az adagoló belsejében egy 2,8 literes adagolódoboz található. A Petkit Fresh Element okos etetőjének köszönhetően kedvencük eledele friss marad és minősége sem romlik, ugyanis a beépített szilikonszűrő megvédi az állateledelt a szennyeződéstől, a kiszáradástól és a lenedvesedéstől. Kialakítása révén az adagoló működés közben is teljesen biztonságos, tápadagolás közben sem jelent veszélyt kedvencünkre.

Paraméterek: 223 x 445 x 500 mm; Űrtartalom: 6l


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
PetKit
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6931580101112
Cikkszám
P512