Szűrők Freewell All Day a DJI Action 3-hoz (6-os csomag)
Szűrők Freewell All Day a DJI Action 3-hoz (6-os csomag)
23 290 Ft

Szűrők Freewell All Day a DJI Action 3-hoz (6-os csomag)

Filters Freewell All Day for DJI Action 3 (6 Pack)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 11 db
23 290 Ft
Külső Raktár
11 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Freewell All Day szett 6 szűrővel a DJI Action 3-hoz

Az All Day Kit egy 6 darabos szűrő készlet, amit a DJI Action 3-hoz terveztek. A szett tartalmaz ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, ND1000, UV szűrőket, hogy csökkenthessük a lencsébe beérkező fény mennyiségét, valamint speciális hatásokat érhessünk el, mint a víz felületén fellépő tükröződések csökkentése és az expozíciós idő növelése. Hihetetlen fotókat készíthetsz és kísérletezhetsz a Freewell szűrőkkel! Egy különleges szűrőtároló tokot is találsz a csomagban.

Freewell/FW-OA3-ALD/1

UV szűrő

Az UV szűrőt a fényképezőgép szenzorának az ultraviola sugárzásra gyakorolt hatásának csökkentésére tervezték, legyen szó állóképekről vagy videókról. A kültéren készült felvételeknél az ultraviola sugárzás befolyásolhatja a színeket, egyenetlenséget okozva a színtelítettségben és a kontrasztban. Ilyen esetben az UV szűrő segít csökkenteni az UV sugárzás hatását, így természetesebb és tisztább színeket kapsz. Emellett az UV szűrő megóvja a lencsét a por, szennyeződés és karcok elől.

Freewell/FW-OA3-ALD/2

ND1000 szűrő

Az ND (Neutral Density) optikai szűrők lehetővé teszik, hogy csökkentsd a fény mennyiségét, amely eléri a fényképezőgéped vagy videokamerád szenzorát, anélkül, hogy megváltoztatná a kép színét vagy tónusát. Ezek a szűrők rendkívül hasznosak, ha növelni szeretnénk a záridőt vagy a képterület mélységét, ugyanakkor megőrizve a megfelelő expozíciót. Az ND1000 szűrővel 10 f-stopot lehet csökkenteni a fény mennyiségéből, ami azt jelenti, hogy csak a fény 0,1%-a éri el a kamera szenzorát. Ennek eredményeként, az elemek - mint például az víz vagy a felhők - el fognak mozdulni a képen.

Freewell/FW-OA3-ALD/3

ND/PL optikai szűrők

A szettben 5 különböző ND/PL szűrőt találsz. Ez egy ND (Neutral Density) szűrő és CPL (Circular Polarizing) szűrő kombinációja. Ötvözik mindkét szűrő tulajdonságait, így fantasztikus hatásokat érhetsz el. Arra szolgálnak, hogy csökkentsék a fény mennyiségét és lehetővé tegyék a záridő növelését. Elérheted a víz vagy a felhők elmosódásának hatását a fotóidon. Ráadásul az ND/PL szűrők csökkentik a felületekről, mint a víz vagy a üveg fényvisszaverődését, stb. A szűrők használatával világosabb, természetesebb tájképek készíthetők. Az ND/PL szűrők különböző fényzárási fokokban és polarizációval elérhetők, hogy illeszkedjenek a specifikus fényviszonyokhoz és a kívánt hatáshoz.

Freewell/FW-OA3-ALD/4

Szilárd munkavégzés

Az összes szűrő figyelembe véve készült. Nagyon könnyűek és különleges bevonattal rendelkeznek, amely megvédi őket a karcolásoktól, por és zsír ellenállók, és a legjobb képminőséget garantálják. A tisztításuk sem jelent problémát.

Freewell/FW-OA3-ALD/5

Tartozékok

  • Szűrők
  • Tok
Gyártó Freewell
Modell FW-OA3-ALD
Kompatibilitás DJI Action 3
Szűrő típus ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, UV, ND1000
Optikai bevonatok Porálló, karcolásálló, zsírmentes

Adatok
EAN:
6972971860225
Gyártói cikkszám:
FW-OA3-ALD
Gyártó:
Freewell
EAN:
6972971860225
Cikkszám:
I-30660
Tömeg:
204 g/db