UV-szűrő Freewell a DJI Mavic 3-hoz
UV-szűrő Freewell a DJI Mavic 3-hoz
6 590 Ft

UV-szűrő Freewell a DJI Mavic 3-hoz

Filter UV Freewell for DJI Mavic 3
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 6 db
6 590 Ft
Külső Raktár
6 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Freewell UV szűrő a DJI Mavic 3-hoz

Ez a szűrő kifejezetten a DJI Mavic 3 modellekhez lett tervezve, és magas minőségű optikai üvegből készült, különleges bevonattal, amely védi a lencsét a karcoktól, a por és a szennyeződésektől. Az UV szűrő blokkolja az ultraibolya fényt, így elkerülheti a párásságot a fényképeken, és éles, tiszta képeket kaphat. Továbbá, egy tok is található a szűrő könnyű tárolásához.

Freewell/FW-MC3-UV/1

Még jobb fényképminőség

A szűrő célja, hogy elnyelje a lencséhez érkező legtöbb UV sugarat, miközben biztosítja a színsemlegességet. A könnyű szűrőt különleges bevonattal látják el, amely optimális képminőséget biztosít, miközben védi a lencsét a szennyeződésektől és a karcoktól. Mostantól a fényképeid még szebbek lesznek, és nyugodt lehetsz a lencséd állapotát illetően.

Freewell/FW-MC3-UV/2

GimbalSafe technológia

A Freewell elkötelezett a magas minőségű munka iránt, és szigorú teszteken veti alá termékeit, így nyugodt lehet abban, hogy a drónja biztonságban lesz. A szűrő ultra könnyű kerettel rendelkezik, amely nem terheli le az eszközét és nem befolyásolja az egyensúlyát. A Freewell UV szűrővel minden repülés még biztonságosabb lesz.

Freewell/FW-MC3-UV/3

Védőbevonat

A legjobb eredmények érdekében, amikor kültéren fényképez, a szűrő speciális bevonatot kapott, amely porálló és karcolásálló. Speedway versenyzők fotói? Miért ne! A szűrőd meg fogja birkózni vele! Ráadásul az oleofób bevonat megakadályozza a zsíros foltok és ujjlenyomatok kialakulását, így a szűrő tisztán tartása nem jelent problémát.

Freewell/FW-MC3-UV/4

Tartalom

  • Szűrő
  • tok
GyártóFreewell
ModellFW-MC3-UV
KompatibilitásDJI Mavic 3
Szűrő típusaUV
Optikai bevonatokPorálló, karcolásálló, zsírlepergető

Adatok
EAN:
6972971860713
Gyártói cikkszám:
FW-MC3-UV
Gyártó:
Freewell
Cikkszám:
I-30720
Tömeg:
72 g/db