Fülhallgató Soundpeats Air 4 (fekete)
Fülhallgató Soundpeats Air 4 (fekete)
23 390 Ft

Fülhallgató Soundpeats Air 4 (fekete)

Earphones Soundpeats Air 4 (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 21 db
23 390 Ft
Külső Raktár
21 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Fülhallgató Soundpeats Air 4 (fekete)

Magas minőségű hang, zajmentes hívások, megbízható kapcsolat - ezek a Soundpeats Air 4 fő előnyei. A fejhallgatók a Snapdragon Qualcomm aptX technológiát használják, amely garancia a veszteségmentes jelátvitelre, még jobb hangminőség érdekében. Beépített mikrofonok és hibrid zajcsökkentés lehetővé teszi, hogy zavartalanul beszélhessen telefonon, a Bluetooth 5.3 pedig gyors kapcsolatot biztosít. Emellett egyszerre 2 eszközt is össze tudsz párosítani a fülhallgatóval, és kényelmesen váltogathatsz közöttük. A visszatölthető akkumulátor pedig akár 26 órányi használatot (beleértve a töltőtokot) biztosít, és a mellékelt kábel (USB-A - USB-C) segítségével feltöltheted a fülhallgatók energiaszintjét.

Soundpeats/Air-4-Black/2

Kellemes torzításmentes hangzás

Hallgasd a dalokat még jobb minőségben. A Soundpeats Air 4 rendelkezik 13 mm-es dinamikus illesztőkövekkel, amelyek bőséges basszust biztosítanak. Ráadásul a Qualcomm aptX Snapdragon technológia veszteségmentes jelátvitelt és magas hangminőséget kínál, majdnem olyan jól, mint egy CD-ről. Tehát élvezheted kedvenc dallamaidat zavarás nélkül.

Soundpeats/Air-4-Black/4

6 mikrofon és zajcsökkentés

Kényelmesen telefonálj anélkül, hogy aggódnál a háttérzaj miatt. A fülhallgatók hibrid zajcsökkentés technológiát használnak, amely akár 45 dB-ig is eltünteti a hangokat, így zavartalanul beszélhetsz az urbánus dzsungel közepén. Ráadásul a 6 beépített mikrofon hatékonyan kiszűri a külső zajokat és biztosítja a magas minőségű beszélgetéseket - nem kell aggódnod, hogy a beszélgetőpartnered nem hallja.

Soundpeats/Air-4-Black/3

Gyors kapcsolat

Búcsúzz el a kapcsolódási problémáktól! A fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3-at, amely azonnali és zavartalan kapcsolatot eredményez. Emellett egyszerre 2 eszközzel is össze tudod párosítani a fülhallgatókat, és kényelmesen váltogathatsz közöttük. Éppen filmet nézel a laptopodon, és éppen csak hívás érkezik? Semmi probléma! Válaszd fel a hívást, és amikor a hívás véget ér, folytasd a vetítést.

Soundpeats/Air-4-Black/5

Akár 26 óra működési idő

Játssz játékokat, nézz filmeket és hallgass zenét akár 26 órán keresztül - ennyi ideig működnek a fülhallgatók a töltőtokkal. Egyetlen töltéssel pedig a Normál üzemmódban 6.5 órás működési idő érhető el. Egy színes fényjelző jelzi majd az akkumulátor szintjét, így időben feltöltheted a tok energiáját. A készlet tartalmaz továbbá egy USB-A - USB-C kábelt, amellyel fel tudod tölteni az Air 4 fülhallgatóidat.

Soundpeats/Air-4-Black/6

A csomagban

  • fülhallgatók
  • töltőtok
  • USB-A - USB-C töltőkábel
  • használati útmutató
GyártóSoundpeats
ModellAir 4
Színfekete
Transzducer átmérője13 mm
Audió kodekaptX
Bluetooth5.3
Működési idő6.5 óra (fülhallgatók), 26 óra (töltőtok)
TöltőportUSB-C

Adatok
Szín:
fekete
EAN:
6941213613486
Gyártói cikkszám:
Air 4
Gyártó:
Soundpeats
Cikkszám:
I-33078
Tömeg:
141 g/db