Xiaomi Dreame V10 Porszívó

Rendelhető
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
Xiaomi Dreame V10 Porszívó
79 990 Ft

A Xiaomi Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner vezeték nélküli porszívó magas szívóerővel (22.000 Pa), és alacsony tömeggel (1,5 kg) akár 60 percig használható a nagy teljesítményű akkumulátorának köszönhetően. A HEPA (nagy hatékonyságú) szűrők az összes részecske 99.97%-át szűrik ki a tisztítás során. A porszívóhoz számos kiegészítő fej tartozik: alap fej, motoros kisfej (hatékony poratka eltávolításhoz), 2 az 1-ben kefe vég, flexibilis cső, 2 az 1-ben réstisztító. A Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner-hez falra szerelhető tároló is jár, hogy még könnyebb legyen a használata.


Részletek

A Dreame 10 Porszívó a legjobb választás! A Dreame 10 az egyik legnagyobb teljesítményű robotporszívó a piacon: motorja rendkívül erős szívóerő leadására képes (100.000 fordulat/perc, 22.000 Pa szívóteljesítmény) akár 60 percen keresztül megállás nélkül, egy töltéssel! Az 5 fokozatú HEPA szűrőrendszerrel felszerelt robotporszívó kiválóan szűri a port és más típusú szennyeződéseket, de hatékonyan eltávolítja az atkákat is. A pollenszűrés és a teljes allergén-védelem nagyban megkönnyíti az allergiában szenvedők életét. A Dreame 10-hez többféle fej és kefe tartozik, aminek köszönhetően nem csak a padlók, de szövetek, textilek, kanapék is könnyedén tisztíthatóak segítségével. Tömlője hosszú és ívelt kialakítású, így nem okoz gondot neki a szűk rések és nehezen elérhető felületek kitakarítésa sem. Saját töltőállomással rendelkezik, amelynek tárolása egyszerű és helytakarékos. Zajcsökkentett kialakítása miatt csendesen dolgozik. Porzsákja egy gombnyomással, higiénikusan eltávolítható, űríthető és cserélhető.

 

Specifikációk

anyag ABS + Silicone
szín fekete
méret 39.2 x 32 mm

 


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Xiaomi
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6972086390150
Cikkszám
VVN3