Deerma VC20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
47 990 Ft

Deerma VC20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

Deerma VC20 Pro vezeték nélküli rúdporszívó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 69 db.
47 990 Ft
Részletek

Deerma VC20Pro 2 az 1-ben porszívó és felmosó

A padló tisztán tartása még sosem volt ilyen egyszerű! A Deerma VC20Pro vezeték nélküli készülékkel nem csak felporszívózhat, hanem fel is moshat! A kefe nélküli motorja páratlan teljesítményt nyújt és egyetlen töltés után 50 percig képes működni. A 17000 Pa-os szívóerősségével egy darab szennyeződést sem hagy maga után! A készüléket kézi porszívóként is használhatja, a cserélhető fejekkel pedig minden sarkot alaposan kitakaríthat.

Porszívózás és felmosás egyszerre

Csupán a VC20Pro-ra van szüksége ahhoz, hogy alaposan feltakarítson az otthonában! A készülék segítségével felporszívózhat és fel is moshat, vagy mindezt akár egyszerre is megteheti, amivel sok időt és energiát megspórolhat!

Baktériummentes környezet

A víztartály 400 ml-es, ami elegendő egy kisebb, de akár egy nagyobb lakás kitakarításához is! A rostból készült felmosó tökéletesen felszívja a vizet és egyenletes takarítást biztosít. A vízhez pedig fertőtlenítő folyadékot is hozzáadhat, amivel könnyedén megszabadulhat a baktériumoktól.

Megbízható társ a takarításban

A készülék egy erőteljes, új generációs motorral lett felszerelve, ami miatt 60%-al nagyobb a teljesítménye, mint az előző modellnek és a szívóereje is 110%-os. Ennek és az egyenes szívócsőnek köszönhetően a VC20Pro hatékonyan eltünteti a port, morzsákat és a hajszálakat is.

Tökéletesen tervezett kefe

Az elektromos padlótisztító kefe 180°-ban forog és 90°-ban hajlik, így minden sarkot alaposan kitakaríthat vele. Finom sörtékkel lett felszerelve, így könnyedén megbírkózik még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. A kefe fej úgy lett kialakítva, hogy a hajszálak ne tudjanak rá feltekeredni, így nem kell többet azzal vesződnie, hogy ezeket próbálja kiszedni.

További kefe fejek az alapos takarításhoz

A készlet még két másik kefe fejet is tartalmaz. A 2 az 1-ben szűkített kefe fejjel könnyedén kitakaríthat a szűkebb helyeken is, mint például a kanapé vagy a szék mélyedései, vagy az olyan egyenetlen felületeken, mint a laptop billentyűzete. A kicsi, háromszög alakú kefe pedig a különböző bútorok és anyagok tisztításához alkalmas, mint például a fotel, ágy vagy a terítő.

Hosszú működési idő

A VC20Pro egyetlen töltés után 50 percig képes működni, így alaposan kitakaríthatja vele az egész lakást. A korszerű BMS akkumulátor irányítási rendszernek köszönhetően az akkumulátor hosszabb ideig múködik és biztosítja a megfelelő teljesítményét.

Ragyogó tisztaság

Varázsolja ragyogóan tisztává otthonát a Deerma porszívójával! A HEPA szűrője a legkisebb porszemeket is kiszűri és a szennyeződések a 0.6 literes tartályba kerülnek, amelynek a kiürítése nagyon egyszerű! Csak szedje ki a tartályt és ürítse a tartalmát a kukába. A szűrő elemeit és a portartályt is elmoshatja vízzel.

Kényelemre tervezve

A VC20Pro nagyon könnyű, így egyszerűen felemelheti és letakaríthatja vele a magasabb polcokat vagy a mennyezet sarkait is. Ebben még a kábel sem fogja Önt megzavarni, hiszen a készülék vezeték nélkül kialakítást kapott! Még ahhoz sem kell lehajolnia, hogy  a víztartályt leszedje: csak nyomja meg a lábával a gombot! Emellett könnyedén használhatja kézi porszívóként is a készüléket!

Elegáns tervezés

A VC20Pro lenyűgöző, modern kialakítást kapott. A fekete és sötétkék színek kombinációja, valamint a vörös arany részei elegánssá teszik a készüléket. A porszívó egyedülálló kialakítására a Red Dot Design Award-on és a K-Design Award-on is felfigyeltek!

MárkaDeerma
NévVezeték nélküli porszívó
ModellVC20 Pro
Teljesítmény220W
Akkumulátor2500mAh
Szívóerő7 kPa (alapértelmezett üzemmód)/17 kPa (magas teljesítményű üzemmód)
Portartály kapacitása0.6l
Súly2.3kg
Töltési időKb. 3 óra
Zajszint84dB (A)
Működési időKb. 50 perc (alapértelmezett üzemmód)/20 perc (magas teljesítményű üzemmód)
AnyagABS/PC
Méret240x210x1180mm
Víztartály űrtartalma400ml

Adatok
EAN:
6955578037290
Gyártói cikkszám:
VC20 Pro
Gyártó:
Deerma
Cikkszám:
I-20815
Tömeg:
5,497 kg/db.