Deerma F628s ultrahangos párásító
Deerma F628s ultrahangos párásító
18 490 Ft

Deerma F628s ultrahangos párásító

Deerma F628s ultrahangos párásító
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 984 db.
18 490 Ft
Részletek

A légpárásítás új szintre lép

A Deerma F628S egy új generációs légpárásító, ami elegáns, könnyű a használata és tisztított vízzel párásít, amivel ügyelhet a saját és családja egészségére is!

Tökéletes teljesítményre tervezve

A párásító átgondolt kialakítása garantálja a megbízható és biztonságos működését. A tartályba töltött víz először a beépített UV fényhez folyik, ami teljesen megtisztítja azt. Ennek köszönhetően a készülék tiszta, friss vízpárával biztosítja a megfelelő szintű páratartalmat az otthonában.

UV varázslat

Ahhoz, hogy egészséges párásítást biztosítson, a készülék UV fénnyel tisztítja meg a vizet, ezzel kiszűrve a kémiai szennyeződéseket és a veszélyes mellékhatásokat. Azonnal érezni fogja a tisztított vízpára pozitív hatásait!

A tökéletes páratartalom

A Deerma F628S gondoskodik az Ön egészségéről! A hőmérséklet és a páratartalom szintje szoros összefüggésben van azzal, hogy valaki hogyan érzi magát, így érdemes biztosítani a megfelelő körülményeket. A készülék folyamatosan 45 és 90% közötti páratartalmat biztosít, ami optimális az emberi test számára. Állítsa be azt a szintet, ami a legmegfelelőbb az Ön számára, és a készülék automatikusan leáll, amikor elérte a beállított szintet, ezzel elkerülve a túl magas páratartalmat.

Igazán egyszerű használat

A felhasználóbarát felület egyszerűvé teszi a párásító használatát: a digitális kijelző az aktuális hőmérsékletet és a páratartalom szintjét is jelzi, a különböző gombokkal pedig több program közül választhat. A Deerma párásítójával könnyen és kényelmesen biztosíthatja a megfelelő és egészséges szintű páratartalmat az otthonában.

Megfelelő páratartalom éjjel-nappal

A készülék gond nélkül biztosítja a párásítást bármelyik napszakban. Csupán annyit kell tennie, hogy mielőtt aludni megy, kapcsolja ki a kijelzőt, hogy a világítás ne zavarja Önt. A párásító emellett nagyon halkan működik, csupán 30 dB a zajszintje, így nem fogja Önt zavarni akár aludni, tanulni, dolgozni vagy csak pihenni szeretne.

Személyre szabott beállítás

A párásítót személyre szabottan is beállíthatja 12 órával előre. Ezt nem kell majd újra beállítania, mivel a készülék megjegyzi a beállítást és automatikusan eszerint fog működni. Amikor pedig az előre beállított program lejár, akkor a készülék automatikusan kikapcsol.

Döntsön a vízpára mennyiségéről

A vízpára mennyiségét is úgy állíthatja ahogy szeretné! Három szint közül választhat, közepestől az erősig. Nyugodtan kísérletezzen vele és nézze meg, hogy melyik tetszik Önnek a legjobban!

Stílusos és praktikus kialakítás

A párásító kialakítása egyszerre esztétikus és praktikus is. A viszonylag kicsi méretéhez képest a készülék egy nagy, 5 literes víztartállyal rendelkezik, ami egy egész napra elég. Nem kell túl gyakran újratöltenie és az átlátszó kijelző segítségével ellenőrizheti, hogy mennyi víz van benne. A párásító hatékonysága lefogja Önt nyűgözni!

Gondoskodjon a bőréről

Tudta, hogy a Deerma F628S a bőre egészségéről is gondoskodik? A készülék víz mikrorészecskéket bocsát ki, amik mélyen hidratálják a bőr pórusait. A párásító nem csak az egészségére, hanem a bőrére is jó hatással lesz!

Párásítás és illatosítás egyben? A Deerma F628S-el ez is lehetséges!

Nem telik sok időbe, hogy a párásítót illatosítóvá változtassa! Csak töltse meg az erre alkalmas tartályt a kedvenc illóolajával, majd kapcsolja be a készüléket és élvezze a csodás, nyugtató illatokat! Ez a tökéletes módja annak, hogy lazítson egy hosszú és fárasztó nap után.

GyártóDeerma
Termék kódF628S
Víztartály űrtartalma5 L
Energia fogyasztás220-240V~50/60Hz
Teljesítm
Adatok
EAN:
6955578033582
Gyártói cikkszám:
F628S
Gyártó:
Deerma
Cikkszám:
I-18859
Tömeg:
2,527 kg/db.