Deerma F323W ultrahangos párásító
Deerma F323W ultrahangos párásító
12 490 Ft

Deerma F323W ultrahangos párásító

Deerma F323W ultrahangos párásító
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 152 db.
12 490 Ft
Részletek

Deerma F323W ultrahangos párásító

A Deerma F323W párásító lehetővé teszi, hogy otthonában optimális legyen a páratartalom, ezáltal támogatva egészségét. Víztartályának űrtartalma 5 l, ami biztosítja a készülék hosszú üzemidejét. A termék tökéletesen átgondolt kialakítása nemcsak stílusos karakterével tűnik ki, hanem a használat biztonságát és az egyszerű kezelést is garantálja.

Optimális párásítási szint

A készülék által eloszlatott pára mennyisége legfeljebb 300 ml/óra. Ez az optimális érték tökéletes lesz otthonába. Pont elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen párásítsa a levegőt a kiválasztott helyiségben, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy ne nedvesítse a falakat és a bútorokat. Nem hoz létre kellemetlen és káros nedvességet. A párásítás mértékét az F323W tárcsával állíthatja be.

Úgy tervezték, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtson

Mitől képes a párásító ilyen tökéletes térfogatú párát biztosítani? A válasz a gondosan átgondolt kialakítás. A készülék esernyő alakú kivezetéssel van felszerelve. 8 nyílása van, amelyeken keresztül a pára egyenletesen oszlik el. A párásító mindössze néhány mikrométer méretű vízmolekulákat permetez, ami segít megelőzni a foltok kialakulását a bútorokon vagy a falakon.

Akár egész nap is működik

A párásító egyik legnagyobb előnye az 5 literes víztartály. Lehetővé teszi, hogy lenyűgözően hosszú üzemidőt biztosíthasson az Ön számára. Miután feltöltötte és elindította a készüléket, akár egész nap – reggeltől estig – párásítani tudja otthonát. A vízutántöltés akár napi többször sem jelent problémát – a Deerma F323W páratlan teljesítményt és kényelmet nyújt!

Élvezze a kivételes egyszerű kezelést

A készülék működése igazán egyszerű. Csak válassza le a tartályt és töltse meg vízzel, majd tegye vissza a megfelelő helyre. Ha ezt megtette, egyszerűen forgassa el a párásító gombját a vízpára permetezéséhez. Ha viszont kiürül a tartály a készülék automatikusan kikapcsol – nem kell attól tartani, hogy megsérül!

Stílusos kialakítás – nincs szivárgás

A párásító nagyon stílusos. Modern, minimalista dizájnja tökéletessé teszi bármilyen helyiségbe. Sőt, a készülék gyártási folyamatában alkalmazott ultrahangos hegesztési technológia lehetővé teszi a F323W talpának optimális kombinálását a víztartályával. Ennek eredményeként használhatja a párásítót anélkül, hogy aggódnia kellene a szivárgás miatt.

GyártóDeerma
NévDeerma párásító
Modell F323W
Feszültség220-240V~50-60Hz
Teljesítmény25W
Űrtartalom5 l
SzínSzürke
Zajszint36dB

Adatok
EAN:
6955578036620
Gyártói cikkszám:
F323
Gyártó:
Deerma
Cikkszám:
I-19456
Tömeg:
4,213 kg/db.