Deerma DX1000W rúdporszívó
Deerma DX1000W rúdporszívó
22 690 Ft

Deerma DX1000W rúdporszívó

Deerma DX1000W rúdporszívó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 294 db.
22 690 Ft
Részletek

Deerma DX1000W porszívó

A takarítás lehet kellemes dolog is! A kényelmesen használható Deerma DX1000W álló porszívó a 16.000 Pa szívóerősségével pillanatok alatt eltüntet minden szennyeződést. A készletben található 3 cserélhető kefefejjel minden egyes sarkot kitakaríthat, a 3 rétegű szűrő pedig hatékonyan megszünteti a koszt.

Megbízható társ a szennyeződések elleni harcban

A porszívó egy magasteljesítményű motorral lett felszerelve, ami 38.000 fordulatot tesz meg egy perc alatt, az egyenes szívócsövének köszönhetően pedig rendkívül hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket. A Deerma DX1000W könnyedén megbírkózik a porral, morzsákkal és egyéb szennyeződésekkel is.

Hatékony tisztítás

A készülék úgy lett tervezve, hogy minden vásárló igényeit kielégítse. Legyen az egy szokásos, mindennapi takarítás vagy egy tavaszi nagytakarítás, a Deerma porszívójával könnyedén megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is!

A tökéletes padlótisztító fej

A 240 mm széles padlótisztító fej nagy felületet lefed a padlón, ezzel pedig könnyebb a takarítás. A fej 120°-ban forog az óramutató járásának megfelelően, valamint azzal ellentétes irányba is, emellett pedig még 90°-ban mozog felfelé és lefelé is. Így kényelmesen takaríthat vele a bútorok alatt és a szék lábai között is.

Még több kefefej a különböző felületekhez

A készlet tartalmaz még egy keskeny és egy kisebb kefefejet is. A keskeny fejjel könnyedén kitakaríthatja a székek, kanapék és fotelek mélyedéseit, a kisebb kefefejjel pedig kényesebb, egyenetlen felületeket tisztíthat le, mint például a laptop billentyűzete.

Megbízható szűrőrendszer

Szabaduljon meg a szennyeződésektől! A belső ciklonrendszer hatékonyan beszívja a nagyobb törmelék darabokat, a 3 rétegű szűrőrendszer pedig a HEPA filterrel még a legnagyobb porszemeket is kiszűri! Ez a 3 rétegű szűrő könnyen szétszerelhető és vízzel kitisztítható, szárítás után pedig újra használható. Ezzel a módszerrel megelőzheti a szűrő eltömődését!

Könnyen üríthető tartály

A portartályt nagyon egyszerűen kiürítheti: csak nyissa ki, majd öntse ki a tartalmát. A portartály 0.6 literes, így nem kell majd túl sűrűn kiürítenie! Ahhoz, hogy hosszú ideig jó állapotban tudja tartani, érdemes a tartályt elmosni.

Takarítson könnyedén

A porszívó 130°-ban ívelt fogantyúját kényelmes használni és leveszi a válláról a terhet, így könnyedén, nagyobb erőfeszítés nélkül tud vele takarítani. A készülék úgy lett tervezve, hogy bármilyen szögben tartja is, kényelmes lesz a fogása.

Egyszerű használat

A porszívót könnyedén felemelheti, hogy letakarítsa vele a polcokat vagy a mennyezet sarkait és kézi porszívóként is használható. A cserélhető kefefejeknek köszönhetően az eddig elérhetetlen sarkokat is kitakaríthatja, az 5 méter hosszú kábellel pedig szabadon mozoghat takarítás közben.

Lenyűgöző tervezés

A Deerma DX1000W porszívó nem csak hasznos, hanem stílusos kiegészítője is lehet az otthonának. Az elegáns és klasszikus tervezése magára vonzza a figyelmet, a vörös arany részei pedig tökéletesen passzolnak a készülék kék színéhez.

MárkaDeerma
NévPorszívó
ModellDX1000W
Bemeneti feszültség220-240V~
Frekvencia50-60Hz
Teljesítmény600W
Szívóerő16,000Pa
Motor sebessége38 000rpm
Portartály űrtartalma0.6l
Zajszint≤82dB(A)
Méretek240x208x1155mm
Kábel hossza5m

Adatok
EAN:
6955578037276
Gyártói cikkszám:
DX1000W
Gyártó:
Deerma
Cikkszám:
I-21056
Tömeg:
6,053 kg/db.