Cozy Smart Fűthető-Hűthető Kisállatház

Nincs raktáron
Cozy Smart Fűthető-Hűthető Kisállatház
Hűthető - fűthető fekhely kiskedvencednek, melyet okostelefonodon keresztül tudsz szabályozni. Ezen felül a kisház megjegyzi a kisállat pihenési idejét, de lehet automatikusan is szabályozni. Elég szuper, nem? :)
Részletek
A Petkit Cozy Okos kisállatháza a legjobb fekhely kiskutyája vagy macskája számára! A Petkit Cozy hőmérséklete az állat igényei szerint változtatható: az érzékelő észleli a környezeti hőmérsékletet és annak változásakor hűti/fűti a fekhely levegőjét, stabil hőmérsékletet tartva. A mozgásérzékelő megállapítja a kisállat pihenési idejét és ennek megfelelően működteti a hőmérsékletszabályzót. A működést illetően alkalmazhatóak automatikus beállítások, de szükség esetén okostelefonos applikáción keresztül is szabályozható a fekhely hőmérséklete. Az appon keresztül többféle üzemmód közül válaszhathatunk, annak érdekében, hogy az alapvetően macskák illetve kistestű kutyák számára tervezett kisállatház minél jobban kielégítse kiskedvencünk igényeit.

Paraméterek: 430 x 423 x 390 mm; külső rész: 110 x 110 x 54 mm; kis- és közepes méretű állatok számára; vezetéknélküli irányítás wifi-támogatottság; feszültség 6vdc; 18W/3000mA; tömeg: 7.5kg


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6931580101402
Cikkszám
P810