Circle Joy Vákuumos Borlezáró

Nincs raktáron
Circle Joy Vákuumos Borlezáró
Minden borkedvelőnek ajálott ez a kis kütyü beszerzése. Miután felbonottuk a bort és visszatettük a hűtőbe, idővel oxidálódik, viszont a vákuumos borlezáró frissen tartja, így mikor újra elővesszük úgy fogyaszhatjuk, mintha csak most nyitottuk volna ki.
Részletek
A Circle Joy Elektromos Bordugó remek eszköz minden borguru és sommelier számára! A felbontott bor idővel, az oxidáció révén veszít minőségéből, rosszabb ízű lesz. A Circle Joy vákuumos elektromos bordugója erre a problémára kínál megoldást: hosszabb távon frissen tartja a bort, az ital a kinyitás utáni ízminőséget idézi akár egy hét után is. Kicsi, praktikus, szivattyúalakú kialakítása miatt könnyen felhelyezhető és eltávolítható, felhelyezve pedig fektetve és állítva is tárolható a palack. Egy LED-kijelző segít számon tartani, hogy mennyi idő telt el a bor első felbontása óta. Az eszköz USB-vel tölthető.


Megjegyzés: az OkosCucc.hu-n forgalmazott eszközöket a kínálatba felvétel előtt alaposan leteszteljük, és csak akkor forgalmazzuk, ha azok szigorú feltételeinknek megfelelnek. Előfordulhat azonban, hogy az oldalon feltüntetett információk a valóságban \ a gyakorlatban eltérhetnek a gyártó valamint az általunk megjelölt értékektől (például, de nem kizárólagosan: az akkumulátor időtartama a használattól függően nagymértékben eltérhet a gyártói értéktől, valamint az órával párosított telefon beállításai és állapota is befolyásolja az üzemidőt a bluetooth kommunikáció miatt. A pulzusmérések pontossága nem orvosi eszköz lévén adott esetben eltérhet a valóságtól, kilengéseket mutathat a nem megfelelően való rőgzítés miatt vagy akár teljesen sikertelen is lehet a mérés). A legjobb hiszemben tüntetjük fel az adatokat, de azok pontosságáért felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ha bármi eltérést tapasztalsz az oldalon feltüntetett értékhez képest, kérlek jelezd az info@okoscucc.hu email címen, kivizsgáljuk az ügyet, és korrigáljuk a termék leírását ha jogosnak ítéljük meg a felvetést.

Adatok
Márka
Circle Joy
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6952868345806
Cikkszám
CJ-JS03